"Εξετάζει Ντρου Γκόρντον ο Παναθηναϊκός"

"Εξετάζει Ντρου Γκόρντον ο Παναθηναϊκός"

Σύμφωνα με την εφημερίδα SportDay, ο Παναθηναϊκός εξετάζει την περίπτωση του Ντρου Γκόρντον που αγωνίζεται στην Ζενίτ.

Ο 27χρονος, που αυτή τη σεζόν έχει 14 πόντους, 7.8 ριμπάουντ, και 0.8 τάπες ανά ματς μέσο όρο στο EuroCup, φαίνεται να είναι μία από τις λύσεις που εξετάζουν οι “πράσινοι” για να ενισχύσουν την front line τους.

Ο Γκόρντον αγωνίζεται κυρίως ως τεσσάρι και έχει παίξει στο παρελθόν σε Παρτιζάν, Σάσαρι, Μπάνβιτ, Ρεμς, Λεϊτούβος Ρίτας, ενώ έχει παίξει και στο ΝΒΑ με την ομάδα της Φιλαδέλφεια έχοντας 2 πόντους και 2 ριμπάουντ μ.ο. (7,9 λεπτά μ.ο.).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Παναγιώτης Χριστουλάκης
Εξωτερικός συνεργάτης του newspao.gr, για αναλύσεις αγώνων, scouting report μεταγραφών και όχι μόνο. Επικοινωνία: panagiotis.christoulakis@newspao.gr