Γιασικεβίτσιους: "Οι διαιτητές έκριναν το παιχνίδι - Αγαπάω τον κόσμο του Παναθηναίκού"
Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αποθέωσε τον κόσμο του Παναθηναϊκού και τόνισε πως η διαιτησία έκρινε το ματς.
Αναλυτικά:
“Θέλω να ευχαριστήσω ξανά τον κόσμο του Παναθηναϊκού για την υποδοχή, δεν μπορώ να ξεχάσω πόσο αγαπάω αυτόν τον κόσμο και πόσο ωραία έχω περάσει εδώ“, για να συνεχίσει αναφερόμενος στους διαιτητές της αναμέτρησης:
“Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι, δεν προετοίμασα αρκετά καλά την ομάδα μου για να αντεπεξέλθει. Στην πορεία το βρήκαμε, παλέψαμε, αλλά στο τέλος οι διαιτητές αποφάσισαν για τη νίκη. Ελπίζω να μην εκνευριστούν μαζι μου οι φίλοι του Παναθηναϊκού, να μην το κρατήσουν σε βάρος μου, αλλά έτσι νιώθω. Εκπροσωπώ έναν μεγάλο οργανισμό, όπως μεγάλος είναι κι ο Παναθηναϊκός, αλλά αυτό που νιώθω τώρα είναι ότι οι διαιτητές έκριναν το παιχνίδι“.
Ενώ σε ερώτηση αν μιλάει για μία συγκεκριμένη φάση, είτε στη διάρκεια του σαρανταλέπτου είτε για την παράταση, απάντησε: “Με ρωτάτε για μια συγκεκριμένη φάση; Είστε σοβαρός; Ποια απ’ όλες να σας πω; Ουάου. Σε ποιες απ’ όλες να αναφερθώ;“.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βίκος Ιωαννίνων 103-74: Η κριτική & η βαθμολογία των παικτών του Τριφυλλιού
- Ομπράντοβιτς: Οι ατάκες μετά το Παναθηναϊκός-Βίκος, τι απάντησε για τραυματίες
- Γιατί έχει 0 βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της GBL μετά τη νίκη στην πρεμιέρα
- Παναθηναϊκός-Βίκος 103-74: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Γουάισμαν, αλλά με ανοιχτό το NBA»