Αντετοκούνμπο: "Μπορούμε να τα καταφέρουμε κόντρα στην Φενέρ"
Δηλώσεις ενόψει του παιχνιδιού με την Φενέρ έκανε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο.
Αναλυτικά:
«Θεωρώ ότι τα πηγαίνουμε αρκετά καλά. Με εξαίρεση το Κύπελλο, σε πρωτάθλημα και Euroleague βρισκόμαστε σε καλό σημείο. Βρισκόμαστε σε ένα υψηλό επίπεδο αλλά σίγουρα βάσει των δυνατοτήτων μας νομίζω πως μπορούμε να βελτιωθούμε κι άλλο», δήλωσε στην ιστοσελίδα του ΠΣΑΚ.
Όσο για το αν για τη χθεσινή νίκη επί της ΑΕΚ έπαιξε ρόλο ως έξτρα κίνητρο και ο αποκλεισμός στα ημιτελικά του Κυπέλλου; «Δεν ξέρω αν οφειλόταν σε αυτό. Σίγουρα θα θέλαμε να είχαμε κερδίσει εκείνο το ματς και να είμαστε στον τελικό του Κυπέλλου, αλλά κάνουμε τη δουλειά μας. Σε όλους τους αγώνες μπαίνουμε στο παρκέ για τη νίκη. Αυτό κάναμε και χθες. Θέλαμε να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα και τα καταφέραμε αφού ήμασταν συγκεντρωμένοι από την αρχή ως το τέλος».
Τέλος, για τον μεγάλο αγώνα της Τετάρτης απέναντι στη Φενέρμπαχτσε, είπε: «Αντιμετωπίζουμε την πρωταθλήτρια Ευρώπης μέσα στην έδρα της, μια εξαιρετική ομάδα που θα διεκδικήσει και φέτος τον τίτλο. Το έργο μας θα είναι δύσκολο, ωστόσο αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας μπορούμε να τα καταφέρουμε».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός-Βίκος Ιωαννίνων 103-74: Η κριτική & η βαθμολογία των παικτών του Τριφυλλιού
- Ομπράντοβιτς: Οι ατάκες μετά το Παναθηναϊκός-Βίκος, τι απάντησε για τραυματίες
- Γιατί έχει 0 βαθμούς ο Παναθηναϊκός - Η βαθμολογία της GBL μετά τη νίκη στην πρεμιέρα
- Παναθηναϊκός-Βίκος 103-74: Οι πόντοι των παικτών του Τριφυλλιού
- «Στο κάδρο του Παναθηναϊκού ο Γουάισμαν, αλλά με ανοιχτό το NBA»