Η παραδοχή του Πασκουάλ και η υπόσχεση ενόψει Ολυμπιακού
Ο Τσάβι Πασκουάλ παραδέχτηκε ότι η εικόνα του Παναθηναϊκού δεν είναι καλή μέχρι στιγμής, αλλά υποσχέθηκε ότι θα η ομάδα θα παρουσιαστεί όπως πρέπει στον αγώνα με τον Ολυμπιακό
Ο Ισπανός τεχνικός των πρασίνων τόνισε πως ο Εξάστερος θα πρέπει να παίξει καλή άμυνα και να προσέξει πολύ τα αμυντικά ριμπάουντ, όπως και το να αποφύγει να κάνει πολλά λάθη στην επίθεση, ώστε να καταφέρει να φύγει νικητής από το Σ.Ε.Φ
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Για το ντέρμπι και τις τρεις σερί νίκες που έχουν οι «πράσινοι»: «Είναι ένα νέο παιχνίδι, μία νέα ιστορία. Είμαστε στην κανονική περίοδο της Εuroleague και θα είναι διαφορετικό παιχνίδι. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να παίξουμε καλά. Οι τελευταίες προπονήσεις μας βοήθησαν και νομίζω ότι η εικόνα της ομάδας θα είναι καλή».
Για το τι πρέπει να προσέξει ο Παναθηναϊκός: «Όλα θα είναι σημαντικά. Πρέπει όμως να παίξουμε καλή άμυνα και να ελέγξουμε τα λάθη στην επίθεση, όπως και τα αμυντικά ριμπάουντ, αυτά είναι πολύ σημαντικά. Ο Ολυμπιακός εντός έδρας παίζει πάντα εξαιρετική άμυνα και πρέπει να έχουμε καλές πάσες και να βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις στην επίθεση».
Για το πρόβλημα στις ασίστ: «Στην επίθεση είναι ξεκάθαρο ότι μερικές φορές δεν βρίσκουμε τις καλύτερες λύσεις, πολλές φορές σουτάρουμε με τον αμυντικό πολύ κοντά. Πρέπει να βελτιωθούμε, είναι κάτι σημαντικό για μας. Αυτό δεν σημαίνει ότι οι παίκτες δεν θέλουν να πασάρουν. Πρέπει όμως να βελτιώσουμε τις αποστάσεις και την έξτρα πάσα».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ουρμπόνας: «Αυτά σκέφτεται ο Γκριγκόνις για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: «Θέλει Γιούρτσεβεν ελληνική ομάδα»!
- Παναθηναϊκός: Τελευταίο ματς αξιολόγησης, ο Μπενίτεθ αποφασίζει για «σκούπα»
- Παναθηναϊκός ενδεκάδα: Ο πιθανός φορ με ΠΑΟΚ στην Τούμπα
- Παναθηναϊκός: Πιθανό «χτύπημα» από NBA, έχουν εντοπιστεί στόχοι