Παναθηναϊκός - Εφές Αναντολού Live Streaming

Παναθηναϊκός - Εφές Αναντολού Live Streaming

Παναθηναϊκός – Εφές Αναντολού Live Streaming

  • 22/09/2017 – 20:30
  • OAKA 
  • Cosmote Sport 7

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τα δυνατά φιλικά, καθώς υποδέχεται στο ΟΑΚΑ, την Εφές Αναντολού.

Οι πράσινοι, μία εβδομάδα μετά τα φιλικά κόντρα σε Ούνιξ Καζάν και ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στα οποία δεν είχαν καλή εικόνα, αντιμετωπίζουν τους Τούρκους.

Ο Τσάβι Πασκουάλ, στο συγκεκριμένο παιχνίδι, θέλει να δει βελτίωση από τους παίκτες του, βγάζοντας στο παρκέ όλα όσα δουλεύουν.

Στο συγκκεριμένο παιχνίδι, θα αγωνιστούν για πρώτη φορά φέτος και οι διεθνείς. Καλάθης, Παππάς και Αντετοκούνμπο έλειψαν όλο αυτόν τον καιρό λόγω Ευρωμπάσκετ.

Τέλος, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τη νέα φανέλα, καθώς όπως έγινε γνωστό, τα αποκαλυπτήρια αυτής θα γίνουν στο φιλικό με την Εφές.

***Μοναδική απουσία για τον Πασκουάλ ο Λούκας Λεκαβίτσιους.

Το τζάμπολ του αγώνα είναι προγραμματισμένο για τις 20:30, ενώ η αναμέτρηση θα καλυφθεί τηλεοπτικά από την Cosmote Sport 7.

Παναθηναϊκός – Εφές Αναντολού Live Streaming

Το newspao.gr θα σας ενημερώνει διαρκώς για όλους τους συνδέσμους, στους οποίους μπορείτε να παρακολουθήσετε την αναμέτρηση, μέσα από αυτήν την σελίδα και τα παρακάτω links!  

Κάντε αντιγραφή και επικόλληση το Link στον περιηγητή σας και δείτε το παιχνίδι.

https://www.youtube.com/watch?v=QVI5J0d0MJw

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News