Απέφυγε να μιλήσει για το... μέλλον του ο Μπουρούσης!

«Έκλεισε» στην Κίνα ο Μπουρούσης

Ο Γιάννης Μπουρούσης βρέθηκε στη Σύρο για το LG AegeanBall, ωστόσο απέφυγε να απαντήσει ξεκάθαρα για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό.

Αρχικά, αναφέρθηκε στην εκδήλωση, λέγοντας: «Είναι η δεύτερη χρονιά που είμαι εδώ και είμαι χαρούμενος. Το έχω πάρει προσωπικά γιατί στον τελικό χάσαμε στο σουτ. Οι συμπαίκτες μου βαριούνται λίγο αλλά θέλω να κερδίσω, έστω και μόνος μου».

Σχετικά με την παρουσάι του Δημήτρη Διαμαντίδη στην ομάδα του επεσήμανε: «Ήταν γκεστ ο Δημήτρης. Είμαστε όλοι χαρούμενοι πυο είναι εδώ και τον είδαμε να βρίσκεται στη Σύρο».

Παράλληλα, μίλησε και για τη βράβευση του Διαμαντίδη από τον Ίβκοβιτς, λέγοντας: «Αν το κρίνεις πως ο Ίβκοβιτς ήταν προπονητής στον Ολυμπιακό και ο Διαμαντήδης παίκτης του Παναθηναϊκού, τότε ναι είναι ξεχωριστή στιγμή».

Όσον αφορά το μέλλον του είπε: «Άγχος έχει η Ελλάδα για μένα; Δεν ήρθαμε εδώ γι αυτά. Ήρθαμε για τον Πρίντεζη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr