Και τώρα ρουφιάνοι κάψτε τα ημερολόγια για τα... ξενύχτια!

Και τώρα ρουφιάνοι κάψτε τα ημερολόγια για τα... ξενύχτια!

Από χθες το βράδυ περιμένουμε τους “πράσινους” ρουφιάνους, να βγουν και να ζητήσουν συγγνώμη για το μπάχαλο που προσπάθησαν να δημιουργήσουν στο κόσμημα που λέγεται μπασκετικός Παναθηναϊκός!

Μάταια όμως! Δυστυχώς, απ’ ότι φαίνεται κανένας δεν είχε τα… άντερα να βγει και να πει “συγγνώμη” σε αυτούς που τελικά αποθέωσαν χθες βράδυ!

Σε αυτούς που πάλεψαν κόντρα σε όλους και σε όλα και έβαψαν πράσινο το πιο ΜΑΓΚΙΚΟ πρωτάθλημα της ιστορίας!

Από πλευράς μας νιώθουμε περήφανοι που ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ αυτή την ομάδα, κάναμε κριτική όπου έπρεπε χωρίς αναθέματα (όπως στην περίπτωση του Νικ Καλάθη, ο οποίος όμως μας διέψευσε) και δεν πήραμε μέρος στη ρουφιανιά για μερικά “κλικ”.

***Τo Newspao.gr έκανε ένα λάθος(;), που αναδημοσίευσε ρεπορτάζ εφημερίδας, πριν από τα κρίσιμα παιχνίδια με την Φενέρμπαχτσε, σχετικά με τις σκέψεις του Μάικ Τζέιμς να αποχωρήσει από τον Παναθηναϊκό. Η επίθεση που δεχτήκαμε και όσα ακολούθησαν εκείνης της ανάρτησης μας έκαναν πιο “δυνατούς” και μας “μεγάλωσαν”! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ….

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News