Το «κράξιμο» στον Φελντέιν και η αντίδρασή του στο twitter (pics)

«Ίσως να μην ήμουν έτοιμος για τον Παναθηναϊκό»

Μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΣΕΦ, δεν ήταν λίγοι οι φίλοι του Εξάστερου που ειρωνεύτηκαν στο twitter την απόδοση του Δομινικανού, με τον ίδιο να απαντάει με… likes!

«O Παναθηναϊκός δεν είναι για… σαν και σένα, τόσο απλά», «Πολύ καλό παιχνίδι, ήσουν απίστευτος, πολύ δυνατός και πολύ αποτελεσματικός»,«Δεν μπορείς να παίζει πια στον Παναθηναϊκό. Φύγε από την ομάδα» ανέφεραν κάποια από τα σχόλια των φίλων του Παναθηναϊκού, σε προφανώς ειρωνικό ύφος.

Ο Τζέιμς Φελντέιν απέφυγε να… ρίξει κι άλλο λάδι στην φωτιά κι απλώς δήλωσε ότι του «αρέσουν» τα σχόλια. Υπενθυμίζεται ότι πριν από περίπου ένα μήνα, ο άσος του Παναθηναϊκού, με αφορμή σχόλια φίλων της ομάδας είχε γράψει στο twitter: «Θέλω να ξέρω ποιος δίνει το δικαίωμα στους οπαδούς να μιλούν στους παίκτες με όποιον τρόπο θέλουν; Έχει καταντήσει αηδία πια…».

Δείτε την αντίδραση του Φελντέιν στα χτεσινά σχόλια:

Το «κράξιμο» στον Φελντέιν και η αντίδρασή του στο twitter (pics) Το «κράξιμο» στον Φελντέιν και η αντίδρασή του στο twitter (pics)

Ξεκαθαρίζει η υπόθεση της παραμονής/ανόδου στην Bundesliga και ο Μπετατζής βγάζει τα «σπασμένα» με δύο τριάδες… Όλα τα σημερινά προγνωστικά!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News