Τα εισιτήρια για τον τρίτο ημιτελικό με την ΑΕΚ
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods, ανακοίνωσε τα εισιτήρια για τον τρίτο ημιτελικό κόντρα στην ΑΕΚ.
Αναλυτικά η ανακοίνωση :
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods ενημερώνει τους φιλάθλους της πως τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια του τρίτου αγώνα της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ του πρωταθλήματος της Basket League με αντίπαλο την ΑΕΚ (18/5, 19.00).
Οι φίλοι της ομάδας μας μπορούν να αποκτήσουν τα εισιτήριά τους από τα κάτωθι σημεία:Το γήπεδο «Απόστολος Νικολαΐδης», Λ. Αλεξάνδρας, Θύρα 10 (Ωράριο Λειτουργίας: Τρίτη με Παρασκευή 10.00-18.00).
- Τηλεφωνικά στο 11876 (Χρέωση από σταθερό: 0,96€ / λεπτό και από κινητό: 1,09€ / λεπτό)
- Την ημέρα του αγώνα (18/5), τα εκδοτήρια στο ΟΑΚΑ θα λειτουργούν 3 ώρες πριν την έναρξη και μέχρι 20 λεπτά μετά τη έναρξη του αγώνα. Τα σημεία των εκδοτηρίων είναι στο σταθμό ΗΣΑΠ “Ειρήνη” και στο Parking 5.
- Σας ενημερώνουμε ότι τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια (5 έως 12 ετών) μπορείτε να τα αγοράσατε μόνο από τα εκδοτήρια του ΟΑΚΑ και μόνο προσκομίζοντας το ΑΜΚΑ.
- Οι φίλαθλοι ΑΜΕΑ παρακαλούνται να επικοινωνήσουν στο 210 3503282 & 210 3503289 για πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή του εισιτηρίου τους, έως και 1 ημέρα πριν τον αγώνα.
· Παρακαλούνται οι φίλαθλοι που έχουν προχωρήσει σε ηλεκτρονική αγορά του εισιτηρίου τους, να το εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή ή να προμηθεύονται το απόκομμα του εισιτήριό τους από τα εκδοτήρια του γηπέδου, καθώς δεν είναι εφικτή η είσοδος στο γήπεδο με την επίδειξη του εισιτηρίου σε ηλεκτρονική μορφή (επίδειξη από κινητό).
***Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης)!
Κάθε μέρα ταμείο… Δείτε όλα τα σημερινά προγνωστικά!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση για Σλούκα ενόψει Ολυμπιακού
- Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Γκραντ πριν τον Ολυμπιακό
- Οριστικό: Μένει στον Παναθηναϊκό ο Γιουρτσεβέν - Η χρονική διάρκεια
- Παναθηναϊκός: Οι τέσσερις παίκτες που από σήμερα μπορούν να υπογράψουν όπου θέλουν
- Τραυματίστηκε ο Βαλαντσιούνας: «Δεν είναι καλά τα πράγματα...»