Τα αλλάζει όλα ο Πασκουάλ
Αλλαγμένο θέλει να παρουσιάσει τον Παναθηναϊκό ο Τσάβι Πασκουάλ στην έναρξη των πλέι οφ της Basket League.
Συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός αναμένεται να στοχεύσει σε πέντε αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.
Αναλυτικά:
- Άμυνα: Ο Ισπανός κόουτς θέλει η ομάδα να αποκτήσει σταθερότητα στην άμυνα. Θέλει πρέσινγκ για 40 λεπτά και επιθυμεί οι παίκτες του να μην “ξεχνιούνται”.
- “Διάβασμα”: Ο Πασκουάλ επιθυμεί η ομάδα του να μάθει να διαβάζει την αντίπαλη άμυνα και να μην καταλήγει σε ατομικές επιθέσεις ή μόνο τρίποντα. Με λίγα λόγια θέλει περισσότερες συνεργασίες.
- Καλάθης: Ο Καλάθης είναι και πάλι πολύ κακός και ο Τσάβι Πασκουάλ ελπίζει να “αναστηθεί” στα play off για να βοήθησει την ομάδα του
- Πόντοι στο “ζωγραφιστό”: Ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει να βάλει στο “παιχνίδι” του Παναθηναϊκού το ποστάρισμα των αντιπάλων ψηλών και τα πικ εν ρολ, που δεν έγιναν ποτέ στα παιχνίδια με την Φενέρ.
Με ματσάρες μπαίνουμε στην τελική ευθεία των μεγάλων πρωταθλημάτων… Όλα τα σημερινά προγνωστικά για το στοίχημα!
Για να βλέπεις περισσότερο Παναθηναϊκό στα αποτελέσματα αναζήτησης
Πρόσθεσε Newspao.gr στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαμπουσέλε: Απίστευτες καταγγελίες μετά το Παρτιζάν – Παναθηναϊκός!
- Παναθηναϊκός-Μπόρατς: Η ώρα και το κανάλι του αγώνα (14/10)
- Παναθηναϊκός: Τα νεότερα για Μπόνγκα – Οι πιθανότητες συμμετοχής με τη Χάποελ
- Παναθηναϊκός: Πρεμιέρα στο ΣΠΟΡ FM TV - Η ώρα του αγώνα (14/10)
- Παναθηναϊκός: Η μεταγραφή που χρειάζεται τον Ιανουάριο και δεν αφορά το «6»