Τα αλλάζει όλα ο Πασκουάλ
Αλλαγμένο θέλει να παρουσιάσει τον Παναθηναϊκό ο Τσάβι Πασκουάλ στην έναρξη των πλέι οφ της Basket League.
Συγκεκριμένα, ο Καταλανός τεχνικός αναμένεται να στοχεύσει σε πέντε αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού της ομάδας.
Αναλυτικά:
- Άμυνα: Ο Ισπανός κόουτς θέλει η ομάδα να αποκτήσει σταθερότητα στην άμυνα. Θέλει πρέσινγκ για 40 λεπτά και επιθυμεί οι παίκτες του να μην “ξεχνιούνται”.
- “Διάβασμα”: Ο Πασκουάλ επιθυμεί η ομάδα του να μάθει να διαβάζει την αντίπαλη άμυνα και να μην καταλήγει σε ατομικές επιθέσεις ή μόνο τρίποντα. Με λίγα λόγια θέλει περισσότερες συνεργασίες.
- Καλάθης: Ο Καλάθης είναι και πάλι πολύ κακός και ο Τσάβι Πασκουάλ ελπίζει να “αναστηθεί” στα play off για να βοήθησει την ομάδα του
- Πόντοι στο “ζωγραφιστό”: Ο Τσάβι Πασκουάλ θέλει να βάλει στο “παιχνίδι” του Παναθηναϊκού το ποστάρισμα των αντιπάλων ψηλών και τα πικ εν ρολ, που δεν έγιναν ποτέ στα παιχνίδια με την Φενέρ.
Με ματσάρες μπαίνουμε στην τελική ευθεία των μεγάλων πρωταθλημάτων… Όλα τα σημερινά προγνωστικά για το στοίχημα!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- MozzartSport: «Πιθανή αποχώρηση Αταμάν μέχρι τέλος της εβδομάδας» - Τι λένε για Ζοτς
- «Βλέπουν» άμεση αποχώρηση από τον Παναθηναϊκό - Τι γράφουν οι Τούρκοι για Αταμάν
- Φρουρός: «Πιο κοντά από ποτέ ο Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό» (vid)
- Αταμάν: Τι ισχύει αυτή τη στιγμή για το μέλλον του στον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: «Η εντολή Αλαφούζου για την αποζημίωση Μπενίτεθ»