Ελεύθερος ο Όγκαστ

Ελεύθερος ο Όγκαστ

Αποχώρησε από την Ουσάκ Σπορτίφ, ο μεταγραφικός στόχος του Εξάστερου, Ζακ Όγκαστ…

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν οι δύο πλευρές έβαλαν τέλος στην συνεργασία τους, αν και δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα.

Στην Τουρκία μιλούν για αδικαιολόγητη αποχώρηση του παίκτη, ενώ άλλα δημοσιεύματα αναφέρουν ασυνέπεια της διοίκησης στις πληρωμές προς τον Όγκαστ.

Πλέον ο 24χρονος ελληνικής καταγωγής είναι ελεύθερος, κάτι που δημιουργεί χαμόγελα στον Παναθηναϊκό, καθώς πριν από λίγο καιρό είχε ακουστεί πως το όνομά του παίζει δυνατά για το τριφύλλι. Ο Όγκαστ σε 23 αναμετρήσεις στην τουρκική λίγκα είχε μέσο όρο 11,7 πόντους και 7,5 ριμπάουντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr