Ζέλικο, μέχρι τις 25 Απριλίου θέλω να σε βλέπω... μωβ!
Δυστυχώς, κάποτε θα έφτανε και αυτή η στιγμή. Για λίγες μέρες δεν θα είσαι βασιλιάς, θα είσαι «εχθρός», με όση δυσκολία κι αν μπορεί αυτή η λέξη να μπει μπροστά από το όνομά σου.
Ποτέ δεν θα ξεχάσουμε αυτά που ζήσαμε μαζί. Είσαι μέλος της πράσινης οικογένειας και αυτό δεν θα αλλάξει ποτέ. Οι στιγμές που μας έχει χαρίσει η μαεστρία σου, το κοουτσάρισμά σου και η μαγκιά σου θα μείνουν για πάντα στις καρδιές και το μυαλό μας. Έφτασε όμως η στιγμή που γυρνάς πίσω, όχι για έναν αγώνα, αλλά για μια σειρά μαχών.
Ζοτς, μου έλειψαν αυτά που ζήσαμε μαζί. Γι’ αυτό δεν μπορώ να σε δω σαν φίλο σε αυτήν την σειρά, θέλω να τα ξαναζήσω. Και ο μόνος τρόπος για να τα ξαναζήσω είναι να σε βλέπω… μωβ στα παιχνίδια της σειράς.
Σεβασμός στον Ζέλικο για αυτό που… έφτιαξε στον ουρανό του ΟΑΚΑ, αλλά μέχρι εκεί. Θα τον χειροκροτήσουμε, θα φωνάξουμε το όνομά του, αλλά για σαράντα λεπτά θα υπάρχει ΜΟΝΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ!
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ …..ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΔιάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Backdoor Podcast: «Ο Παναθηναϊκός... χτυπάει Γιαμπουσέλε μετά την υπόθεση Λάιλς»
- Γράφεται ιστορία: Ο Γιαννακόπουλος καλωσόρισε πίσω στον Παναθηναϊκό τον Διαμαντίδη (pic)
- Διαμαντίδης: Η πρώτη δήλωση μετά την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό
- Οριστικό: Σε αυτή τη διοργάνωση θα αγωνίζεται ο Παναθηναϊκός
- Παναθηναϊκός: Η επόμενη κίνηση μετά τον Μπόνγκα και τα δεδομένα για Όσμαν