«Ανταγωνιστικοί για όσο μπορούμε απέναντι στον Παναθηναϊκό»
Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό Superfoods (13/4, 19:00) για την τελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης “έγραψε” για την αναμέτρηση.
Αναλυτικά όσα έγραψε ο διεθνής σέντερ στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:
Γεια σας και πάλι,
Το τελευταίο παιχνίδι με τον Κόροιβο ήταν ένα παιχνίδι ζωής και θανάτου για την ομάδα της Αμαλιάδας καθώς ζητούσε μια νίκη στα τελευταία δυο παιχνίδια για να σωθεί. Εμείς πήραμε τη νίκη καθώς ήμασταν μπροστά σε όλο το παιχνίδι και ακόμα κι όταν ο Κόροιβος πίεσε σε όλο το γήπεδο εμείς ήμασταν συγκεντρωμένοι και δεν αντιμετωπίσαμε προβλήματα.
Χαίρομαι που ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του ΠΑΟΚ και βρέθηκαν οικογένειες και ακαδημίες στο Παλατάκι. Είναι χαρά για το μπάσκετ και τον αθλητή να παίζει μπροστά σε αυτό το κοινό και πραγματικά θα ήθελα να γίνουν κι άλλες δράσεις, αν είναι δυνατόν και σε κάθε παιχνίδι, για να τους έχουμε κοντά μας κάθε φορά.
Αύριο είναι ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου απέναντι στον Παναθηναϊκό. Είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας παρόλα αυτά ο πρώτος μας στόχος είναι να είμαστε ανταγωνιστικοί για όσα περισσότερα λεπτά μπορούμε μέσα στο παρκέ και να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε από αυτό τον αγώνα.
Φυσικά θα παίζουμε ενώ γνωρίζουμε τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων αλλά αυτό εμάς δε θα μας επηρεάσει καθόλου. Θα μπούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε και να πάρουμε αυτό που μας αναλογεί από μια ομάδα που είναι στην τετράδα της Ευρωλίγκα.
Τα πλέι oφ θα ξεκινήσουν για εμάς από την ώρα που θα τελειώσει αυτό το παιχνίδι. Δε το σκεφτόμαστε από τώρα, το μόνο που έχουμε στο μυαλό μας είναι να είμαστε σοβαροί και ανταγωνιστικοί και από εκεί και πέρα όταν θα τελειώσει ο αγώνας με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσουμε την προετοιμασία.
Είναι η τελευταία φορά που τα λέμε πριν το Πάσχα για αυτό θα ήθελα να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση με υγεία και με τις οικογένειες και τους σημαντικούς ανθρώπους τους κοντά.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι σημαίνει ο όρος «αν δεν πουληθεί σε 3,5 χρόνια» για τον Αντίνο
- Παναθηναϊκός: Φωτογραφία του Σαντίνο Αντίνο από το αεροδρόμιο! (pic)
- «Φτιαγμένος» ο Αλαφούζος για Αντίνο: «40 εκατομμύρια θα τον πουλήσω!»
- Παναθηναϊκός: Η κρίσιμη ημερομηνία για μεταγραφή - Το προφίλ του παίκτη
- Παναθηναϊκός: «Κλείδωσε» η ώρα άφιξης του Αντίνο στην Αθήνα