Χάρηκε για την επιστροφή του Γκιστ ο Μποχωρίδης

Μποχωρίδης

Άπαντες στον Παναθηναϊκό Superfoods χάρηκαν με την επιστροφή του Τζέιμς Γκιστ στην αγωνιστική δράση και ο Λευτέρης Μποχωρίδης αναφέρθηκε τόσο στις βοήθειες του Αμερικανού στην ομάδα, αλλά και για τον αγώνα που ακολουθεί με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο νεαρός γκαρντ εκπροσώπησε τους παίκτες των «πράσινων» στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Απόλλωνα λέγοντας:

«Καταρχάς είμαστε πολύ χαρούμενοι που ο Γκιστ είναι και πάλι κοντά μας απόλυτα υγιής, καθώς θα μας βοηθήσει πολύ στη συνέχεια. Το σημερινό παιχνίδι ήταν για εμάς σαν μια δυνατή προπόνηση. Μπήκαμε από την αρχή δυνατά και βγάλαμε όλη την ενέργειά μας, ενώ δοκιμάσαμε και κάποια πράγματα εν όψει του αγώνα με τη Ρεάλ. Θέλουμε να είμαστε έτοιμοι για αυτό το παιχνίδι και κυνηγάμε τη νίκη».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr