Είδε και ο Καλάθης το Λόγκαν!

Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης, παραμονή πριν του αγώνα με τον Άρη, αποφάσισε να χαλαρώσει με την ταινία “Λόγκαν”.

Μετά από δύο ημέρες στην Κωνσταντινούπολη, ο Νικ Καλάθης, επέστρεψε στην Ελλάδα και παραμονή του αγώνα με τον Άρη, απόλαυσε μία ταινία με τη σύντροφό του.

Συγκεριμένα, ο αρχηγός του “τριφυλλιού”, μαζί με τη σύντροφό του, βρέθηκε στα Village at the Mall στο Μαρούσι λίγο μετά τις 11 το βράδυ, πήγε στην αίθουσα Gold Class , για να απολαύσουν τον πιο αναγνωρίσιμο μεταλλαγμένο ήρωα που επέστρεψε στις… αίθουσες με την μορφή του σούπερ σταρ Χιού Τζάκμαν.

Πρόκειται για την ταινία “Λόγκαν” που έκανε πρεμιέρα στις 2 Μαρτίου, μια 2ωρη εκρηκτική περιπέτεια για φανατικούς του είδους των “Χ-Men”

Την ίδια ταινία, είδε και ο φίλος του σινεμά, Κρις Σίνγκλετον, την επόμενη μέρα του ματς με τους “κιτρινόμαυρους”.

ΠΑΜΕ ΤΑΜΕΙΟ ΜΕ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News