Τρομερή ατάκα παραμονής από τον πολεμιστή Γκάμπριελ

Γκάμπριελ

Ένας παίκτης που έχει βοηθήσει απίστευτα τον Παναθηναϊκό είναι ο Κένι Γκάμπριελ…

Ο Αμερικανός ήρθε για να καλύψει την απουσία του Τζείμς Γκιστ, έχοντας κάνει πολύ καλές εμφανίσεις. Ο Γκάμπριελ έχει μείνει άφωνος με τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα να δηλώνει «Panathinaikos for life».

Παράλληλα μίλησε για το χθεσινό ντέρμπι αλλά και την αυτοπεποίθηση που έχει η ομάδα, ενώ στο τέλος έκανε ξεκάθαρο πως θέλει να παραμείνει στην ομάδα υποστηρίζοντας πως «Αν με θέλουν θα μείνω εδώ για πάντα»

Δείτε όσα είπε ο Γκάμπριελ:

Για τον αγώνα «Μπαίνοντας στο παρκέ σε ένα τέτοιο παιχνίδι πρέπει να είσαι μαχητής. Αν σταματήσεις να μάχεσαι θα βρεθείς στην πλευρά των ηττημένων. Απόψε ήμασταν σαν μία ομάδα πολεμιστών, που δεν κουράστηκε και πάλευε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης.

Μπορεί να μην μπήκαμε σωστά στην πρώτη περίοδο και να είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα, αλλά η επίθεση πήρε μπροστά μέσα από την άμυνα μας και στη δεύτερη περίοδο δεν άργησε να έρθει η ανατροπή.

Ωστόσο, πέρα από την ψυχολογική ενίσχυση, η αποψινή επιτυχία δεν σημαίνει τίποτα. Άλλωστε τον Ολυμπιακό θα τον βρούμε και πάλι στο δρόμο μας και συγκεκριμένα στα πλέι οφ, εκεί όπου θα κριθούν όλα.

Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό σε πρωτάθλημα και Euroleague, ενώ δεν πρέπει να αψηφήσουμε τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας».

Για την όρεξη που υπήρχε στην ομάδα «Απόψε είχαμε τεράστια αυτοπεποίθηση. Σουτάραμε με όρεξη, πετύχαμε σπουδαία μακρινά σουτ, ενώ δώσαμε την ψυχή μας σε άμυνα και ριμπάουντ.

Τρέχαμε σε κάθε φάση. Πήραμε το momentum. Θέλαμε να παίξουμε επιθετική άμυνα και το πετύχαμε. Αγωνιστήκαμε στο όριο του φάουλ και τα 10 κλεψίματα που είχαμε ήταν απόρροια της αμυντικής μας προσήλωσης».

Για τους οπαδούς και το μέλλον του στον Εξάστερο «Έχω γίνει ένα με τον Παναθηναϊκό κόσμο. Αν με θέλουν θα μείνω εδώ για πάντα. Η ατμόσφαιρα είναι τέλεια, ο κόσμος φανταστικός. Εν ολίγοις είμαι «Panathinaikos for life» (σ.σ. Παναθηναϊκός για μία ζωή)».

Πάμε Ταμείο με… Δωρεάν Προγνωστικά

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News