Το πρόγραμμα Παναθηναϊκού και οσφπ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος

Το πρόγραμμα Παναθηναϊκού και οσφπ μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος

Μετά την χθεσινή επικράτηση του Παναθηναϊκού στο αιώνιο ντέρμπι η υπόθεση πλεονέκτημα έδρας είναι ανοιχτή.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να έχει το πλεονέκτημα στην ισοβαθμία, αφού οι πράσινοι δεν κατάφεραν να καλύψουν την διαφορά, αλλά πολλά μπορούν να συμβούν στις 11 αγωνιστικές που έχουν απομείνει. Ειδικά με τα συνεχόμενα Ευρωπαϊκά παιχνίδια και την κούραση που επικρατεί.

Το πρόγραμμα των δύο αιωνίων

Ο Ολυμπιακός θα παίξει με:

Εντός έδρας: Δόξα Λευκάδας, Άρη, Λαύριο, Τρίκαλα, ΠΑΟΚ, Κύμη.

Εκτός έδρας: Κολοσσό, Απόλλωνα, ΑΕΚ, Ρέθυμνο, Προμηθέα.

Ο Παναθηναϊκός θα παίξει με:

Εντός έδρας: Δόξα Λευκάδας, Άρη, Λαύριο, Τρίκαλα, ΠΑΟΚ.

Εκτός έδρας: Κόροιβο Αμαλιάδας, Κύμη, Κολοσσό, Απόλλωνα, ΑΕΚ, Ρέθυμνο

Ο πιο δύσκολος και απαιτητικός αγώνας και για τις δύο ομάδες είναι το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, με τους «κιτρινόμαυρους» να έχουν την δυνατότητα να κρίνουν το ποιος θα έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Ακόμα πολλά είναι τα ματς παγίδες και για τις δύο ομάδες. Μία από αυτές είναι και η έδρα του Κολοσσού που μπορεί να βάλει δύσκολα στους δύο διεκδικητές.

Τα συνεχή παιχνίδια σε Ευρώπη και πρωτάθλημα έχουν φέρει εξάντληση. Αν και οι αγώνες δεν φαίνονται υψηλής επικινδυνότητας, υπάρχουν πολλοί αντίπαλοι που μπορούν να δημιουργήσουν προβλήματα στους αιώνιους.

Χαρακτηριστικά παραδείγματα της κούρασης των δύο ομάδων είναι ο αγώνας του Παναθηναϊκού με τον Προμηθέα Πατρών αλλά και του Ολυμπιακού με την Δόξα Λευκάδας.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News