Άλλος Παναθηναϊκός...

Παναθηναϊκός

Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα του Εξάστερου την φετινή σεζόν είναι η αναποτελεσματικότητα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις.

Η εντός έδρας πορεία του Παναθηναϊκού στην Ευρώπη είναι πολύ θετική. Αντίθετα, άλλος Παναθηναϊκός είναι αυτός που βλέπουμε μακριά από το ΟΑΚΑ (όπου μετράει 9 νίκες σε 10 αναμετρήσεις).

Οι «πράσινοι» αν και στα περισσότερα παιχνίδια έχουν φανεί ανταγωνιστικοί, δεν έχουν καταφέρει να γυρίσουν στην Αθήνα με αρκετά «διπλά» στο ενεργητικό τους, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλες δυσκολίες στο στόχο της πρώτης τετράδας.

Μετά την ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα ο Εξάστερος φλερτάρει με αρνητικό ρεκόρ στην διοργάνωση, αφού έχει μόλις 2 νίκες σε 10 εκτός έδρα παιχνίδια στην Ευρώπη.

Οι χειρότερες πορείες του τριφυλλιού στην διοργάνωση ήταν την σεζόν 2004/2005 (3 νίκες σε 11 αγώνες) και την χρονιά 2014/2015 ( 3 νίκες σε 14 αγώνες).

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Γιώργος Μπαλαχάμης
Είμαι Παναθηναϊκός από όταν θυμάμαι τον εαυτό μου. Πάντα ήθελα να μαθαίνω πρώτος τι γίνεται στον Παναθηναϊκό και κάπως έτσι ήρθε στην ζωή μου η αθλητική δημοσιογραφία. Όνειρά μου; Ο Παναθηναϊός... συνέχεια πρωταθλητής και ευρωπαϊκός τελικός στο ποδόσφαιρο. Επικοινωνία: giorgos.balahamis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News