Τι δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ
[ads]
Διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τσάβι Πασκουάλ μετά το ματς με την ΑΕΚ:
[ads2]
Για τον αγώνα
«Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη μας. Συγχαίρω την ΑΕΚ για το παιχνίδι της και ειδικά τον προπονητή της. Το παιχνίδι εξελίχθηκε περίπλοκα για εμάς και κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου αμυνθήκαμε και επιτεθήκαμε καλύτερα. Ηταν ένα πραγματικά περίπλοκο παιχνίδι. Χάσαμε και τον Ρίβερς στη δεύτερη περίοδο. Είχαμε άσχημα ποσοστά στις βολές και είχαμε κακή κυκλοφορία σε μεγάλο διάστημα. Θέλω να συγχαρώ τα παιδιά γιατί είναι σημαντικό να νικάς ενώ δεν παίζεις και καλά».
Για το μικρό χρονικό διάστημα, που έχει ανάμεσα στα ματς
«Όταν έχεις 48 ώρες , έχεις 48 ώρες και πρέπει να προετοιμάζεσαι και να παίζεις σωστά. Σε 15 μέρες θα συμβεί το ίδιο. Πρώτα θα πάμε στο Μιλάνο και μετά έχουμε Μπασκόνια εδώ και πρέπει να προπονείσαι έτσι ώστε να κάνεις την καλύτερη εμφάνιση. Δεν είναι εύκολο, αλλά πρέπει να το κάνεις».
Για τα δύο ρόστερ, λόγω του περιορισμού των ξένων στην Α1
«Δεν είναι εύκολο, αλλά στην Μπαρτσελόνα είχαμε δύο Αμερικανούς που γίνονταν τρεις, άρα για κάποιο διάστημα έζησα κάτι παρόμοιο. Δεν με παραξενεύει η κατάσταση, αλλά σίγουρα δεν είναι εύκολη».
Για τις 21 ασίστ παρά την απουσία του Τζέιμς
«Δεν είμαι πολύ ικανοποιημένος από την ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Χάσαμε κάποια εύκολα καλάθια στο δεύτερο ημίχρονο που δεν μας άφησαν να πάρουμε πιο εύκολα το παιχνίδι».
Για την κατάσταση του Παππά και αν ζήτησε να γίνει αλλαγή
«Δεν πρέπει να περιπλέκουμε τα πράγματα. Ο Φελντέιν είχε καλή απόδοση και έμεινε περισσότερο στο παιχνίδι».
Για τον τραυματισμό του Ρίβερς
«Ο Κέι Σι είναι ένας από του πιο σημαντικούς παίκτες για εμάς. Θα είναι μια σημαντική απώλεια αλλά θα δούμε ποιο θα είναι το μέγεθος της ζημιάς. Πρώτα θα περάσει από αντι-ντόπινγκ κοντρόλ και μετά θα υποβληθεί σε εξετάσεις».
Για την απόδοση του Μπουρούση
«Πιθανότατα ο Μπουρούσης είναι ο καλύτερος στη θέση του στη διοργάνωση με όλη την έννοια της λέξης. Πρέπει να τον βοηθάμε να παίζει καλά και σήμερα ήταν καθοριστικός».
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Χέιζ-Ντέιβις
- Γιαννακόπουλος: «Θα το αφήσουμε να το πάρει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ; - Να κρυφτούμε στα Ανώγεια!»
- «Πάγωσε» την Ευρώπη ο Γιαννακόπουλος! Τι γράφουν στο εξωτερικό για τον Χέιζ-Ντέιβις
- Παναθηναϊκός: Το Depth Chart μετά την απόκτηση του Χέιζ - Ντέιβις
- Το παρασκήνιο της ανατροπής: Έτσι πυροδότησε τη «βόμβα» Χέιζ-Ντέιβις ο Παναθηναϊκός