Τους... πνίγει με την άμυνα ο Παναθηναϊκός

παο

[ads]

ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κρατήσει την Γαλατασαράϊ κάτω απο τους 60 πόντους.

Οι “πράσινοι” ανέκαθεν βασιζόντουσαν στην άμυνά τους και ο Τσάβι Πάσκουάλ προσπαθεί να ξαναεπαναφέρει αυτή την αρετή στην ομάδα.

 

[ads2]

 

Ο Παναθηναϊκός επέτρεψε στην τούρκικη ομάδα να πετύχει μόλις 58 πόντους, η άμυνα του στο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν απολαυστική και ίσως ήταν το καλύτερο ημιχρονο του τρυφιλλιού αμύντικα στη φετινή Euroleague με την “Γαλατά” να πετυχαίνει μόνο 27 πόντους.

Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έδειξε οτι όταν παίζει την άμυνα που ξέρει και μπορεί δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο και οτι είναι ικανη για όλα.

Πάντως αυτη δεν ήταν η πρώτη φορά που οι “πράσινοι” κρατουν ομάδα κάτω απο τους 60 πόντους , άφου για την 4η αγωνιστική της πρώτης φάσης είχαν επικρατήσει του Ερυθρόυ Αστέρα με 70-59.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News