Τους... πνίγει με την άμυνα ο Παναθηναϊκός
[ads]
ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κρατήσει την Γαλατασαράϊ κάτω απο τους 60 πόντους.
Οι “πράσινοι” ανέκαθεν βασιζόντουσαν στην άμυνά τους και ο Τσάβι Πάσκουάλ προσπαθεί να ξαναεπαναφέρει αυτή την αρετή στην ομάδα.
[ads2]
Ο Παναθηναϊκός επέτρεψε στην τούρκικη ομάδα να πετύχει μόλις 58 πόντους, η άμυνα του στο ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο ήταν απολαυστική και ίσως ήταν το καλύτερο ημιχρονο του τρυφιλλιού αμύντικα στη φετινή Euroleague με την “Γαλατά” να πετυχαίνει μόνο 27 πόντους.
Η ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ έδειξε οτι όταν παίζει την άμυνα που ξέρει και μπορεί δεν έχει να φοβηθεί κανέναν αντίπαλο και οτι είναι ικανη για όλα.
Πάντως αυτη δεν ήταν η πρώτη φορά που οι “πράσινοι” κρατουν ομάδα κάτω απο τους 60 πόντους , άφου για την 4η αγωνιστική της πρώτης φάσης είχαν επικρατήσει του Ερυθρόυ Αστέρα με 70-59.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε θα κάνει ντεμπούτο ο Χέιζ-Ντέιβις
- Γιαννακόπουλος: «Θα το αφήσουμε να το πάρει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ; - Να κρυφτούμε στα Ανώγεια!»
- «Πάγωσε» την Ευρώπη ο Γιαννακόπουλος! Τι γράφουν στο εξωτερικό για τον Χέιζ-Ντέιβις
- Παναθηναϊκός: Το Depth Chart μετά την απόκτηση του Χέιζ - Ντέιβις
- Το παρασκήνιο της ανατροπής: Έτσι πυροδότησε τη «βόμβα» Χέιζ-Ντέιβις ο Παναθηναϊκός