Έβγαλε… είδηση ο Πασκουάλ!

Πασκουάλ

[ads]

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει έξι ξένους στο ρόστερ όμως στην Ελλάδα μπορεί να υπολογίζει μόνο του τέσσερις από αυτούς, μειώνοντας έτσι πολύ τις επιλογές του Τσάβι Πασκουάλ στο πρωτάθλημα. Βέβαια ο Ισπανός έχει την δυνατότητα να κάνει δύο αλλαγές.

[ads2]

Η τετράδα που έχει δικαίωμα συμμετοχής είναι Σίνγκλετον, Ρίβερς, Φελντέιν και Νίκολς, με τους Μάικ Τζέιμς και Κένι Γκάμπριελ είναι εκτός ελληνικού ρόστερ. Μετά την χρησιμοποίηση του Φελντέιν έπειτα από τον τραυματισμό του Τζέιμς υπήρχε η λογική του ότι ο Πασκουάλ έχει πλέον δικαίωμα για μία ακόμη αλλαγή, από τις τρεiς που επιτρέπονται, κάτι που δεν ισχύει, αφού αυτό έγινε πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Οι πράσινοι είχαν αντικαταστήσει τον Τζέιμς με τον Φέλντειν, όταν ο πρώτος τραυματίστηκε, ωστόσο ως τότε είχε παίξει μόνο στον προημιτελικό του Κυπέλλου στην αρχή της σεζόν και ως εκ τούτου η συγκεκριμένη αλλαγή δεν «μετράει» για την Α1, με τους πράσινους να «χρεώνονται» μόνο την προ ημερών «τράμπα» ανάμεσα σε Γκιστ-Νίκολς.

Ο Πασκουάλ, όπως δήλωσε, έχει ενημερωθεί ότι ισχύει μόνο η αλλαγή του Γκιστ μετά τον τραυματισμό του, που τον αντικατέστησε με τον Νίκολς.

«Ξέρετε καλύτερα τον κανονισμό που υπάρχει στην ελληνική λίγκα. Μπορώ να κάνω μόνο δύο αλλαγές ως το τέλος του πρώτου γύρου και γι’ αυτό πρέπει να προχωρώ προσεκτικά, γιατί δεν ξέρεις τι θα συμβεί αύριο. Αν είχαν παίξει θα ήταν καλό, αλλά θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή χρειάζεται περισσότερο να προπονηθούν παρά να παίξουν».

Exit mobile version