“Ζεστάθηκε” ο κόσμος

"Ζεστάθηκε" ο κόσμος

Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Παναθηναικός κόντρα στον Κόροιβο και όσοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ επιβράβευσαν τους παίκτες με ζεστό χειροκρότημα.

Για πρώτη φορά φέτος ο “Έξάστερος” αγωνίστηκε μπροστά στον κόσμο του σε αγώνα πρωταθλήματος. Το έργο ήταν φαινομενικά εύκολο, αλλά τον κόσμο τον κέρδισε και η εμφάνιση με την οποία προήλθε το 96-65. Ο Παναθηναικός “έβγαλε” όρεξη και ενέργεια και καθάρισε το ματς από νωρίς.

[ads2]

Το ροτέισιον αποτελούσε επιτακτική ανάγκη στην αποψινή αναμέτρηση, καθώς ακολουθούν δύο παιχνίδια για την Ευρωλίγκα μέσα σε δύο μέρες. Την Τετάρτη (26/10) φιλοξενείται από τη Μπάμπεγκ στη Γερμανία, στο παιχνίδι που θα κάνει το επίσημο ντεμπούτο του ο Πασκουάλ και την Παρασκευή (28/10) υπάρχει το εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα.

Αρκετό χρόνο συμμετοχής πήρε ο Πατ Καλάθης(20.37), ο Μποχωρίδης(23.07) και ο Χαραλαμπόπουλος(22.23). Στον αγώνα πήρε 7 λεπτά και ο Μιχάλης Λούντζης.

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Τσάβι Πασκουάλ, όπου καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο. Η παρουσία του, η συμμετοχή πολλών νέων απόψε και η εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας στη Μόσχα αναγνωρίστηκαν από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι χειροκρότησαν την ομάδα στο τέλος του αγώνα.

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Exit mobile version