Γιατί ο Εξάστερος κατέληξε στον Νίκολς
Ο Ντεμέτρις Νίκολς είναι ο εκλεκτός του Αργύρη Πεδουλάκη για τη θέση του 6ου ξένου στον Παναθηναϊκού.
Ρολίστας, που έχει μάθει να παίζει σε μεγάλες ομάδες όπως η πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ, δεν θα δημιουργήσει πρόβλημα, αν αποκτηθεί για το χρόνο του, ούτε για το ρόλο του στην ομάδα.
[ads2]
Πέρυσι στην Ευρωλίγκα με την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε κατά μέσο όρο 4 πόντους (66,7% βολές, 62,5% δίποντα και 36,6% τρίποντα) και 1,4 ριμπάουντ.
Είναι περισσότερο τεσσάρι παρά τριάρι, ωστόσο μπορεί να αγωνιστεί και στις δύο θέσεις προσφέροντας λύσεις στον εκάστοτε προπονητή του.
Το γεγονός ότι καλύπτει δύο θέσεις είναι ένας από τους λόγους που ο Παναθηναϊκός ασχολείται ενεργά μαζί του. Οι εξελίξεις αναμένονται σύντομα.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Super League: Η βαθμολογία μετά το Παναθηναϊκός-Αστέρας 5-1
- Νίστρουπ: Οι δηλώσεις μετά την «5άρα» - Τι είπε για τους τραυματίες
- Παναθηναϊκός: Η πρώτη εκτίμηση για τον τραυματισμό του Ουναΐ
- Παναθηναϊκός, επόμενος αντίπαλος: Ώρα, ημέρα και έδρα (8η αγων.)
- Διπλή ατυχία στον Παναθηναϊκό: Τραυματίστηκε και ο Γιάγκουσιτς