Ο Διαμαντίδης για τη νίκη επί των ΗΠΑ

Ο Διαμαντίδης για τη νίκη επί των ΗΠΑ

Ο τεράστιος Δημήτρης Διαμαντίδης κλήθηκε να σχολιάσει τη νίκη της Εθνικής επί της απίστευτης ομάδας των ΗΠΑ στη Σαϊτάμα!

«Θεωρώ τον εαυτό μου ευλογημένο και τυχερό που έζησα τόσο μεγάλες στιγμές με την Εθνική ομάδα. Μια απ’ αυτές είναι και η νίκη επί των Αμερικανών.

[ads2]

Είχαμε να αντιμετωπίσουμε την καλύτερη ομάδα του κόσμου, η οποία διέθετε παίκτες που τους παρακολουθούσαμε στην τηλεόραση και τους θαυμάζαμε. Είχαμε σχεδιάσει ένα πλάνο, το οποίο το εκτελέσαμε σωστά, δημιουργώντας τους προβλήματα. Επίσης κάναμε ένα πολύ καλό επιθετικά παιχνίδι και καταφέραμε να πετύχουμε μια πολύ μεγάλη νίκη.

Ανεξάρτητα πάντως απ’ όλα αυτά, εκείνη η ομάδα έβαζε πάντα το “εγώ” κάτω από το ομαδικό συμφέρον και ήταν ένα από τα κυρίαρχα συστατικά που την έφεραν στην κορυφή», είπε χαρακτηριστικά ο θρύλος του παγκοσμίου μπάσκετ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News