Υπέγραψε στην Ζαλγκίρις ο Βουγιούκας!
Ο Ίαν Βουγιούκας συμφώνησε με την Ζαλγκίρις Κάουνας και θα παραμείνει στην Λιθουανία και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Ο Έλληνας σέντερ πραγματοποίησε πέρσι μία εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της Λιθουανίας (11,1 πόντοι, 4,7 ριμπάουντ και 1,3 ασίστ στην Euroleague) και το φετινό καλοκαίρι βγήκε στην αγορά, ψάχνοντας συμβόλαιο με μία καλύτερη ομάδα της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης.
[ads2]
Παρά το γεγονός πως το όνομά του ακούστηκε για αρκετούς συλλόγους μεταξύ των οποίων και ο Εξάστερος, ο έμπειρος άσος αποδέχτηκε την πρόταση της Ζαλγκίρις και θα παραμείνει στην Λιθουανία και την επόμενη αγωνιστική σεζόν.
Έτσι, θα συνεχίσει να βρίσκεται κάτω από τις οδηγίες του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, που πλέον, με τις προσθήκες των Κέβιν Πάνγκος, Αρτούρας Μιλάκνις, Λέο Βέστερμαν και Αουγκούστο Λίμα, έχει να διαχειριστεί ένα αρκετά δυνατό ρόστερ.
Καλή επιτυχία Ίαν!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Πότε ενεργοποιείται η ρήτρα Γιούρτσεβεν, η ημερομηνία
- Παναθηναϊκός: Η απόφαση Γιαννακόπουλου για το ντέρμπι με Ολυμπιακό
- Euroleague: Η βαθμολογία μετά το Ζαλγκίρις-Παναθηναϊκός 85-92
- Γιαννακόπουλος: Η αντίδραση μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού, ποιον παίκτη αποθέωσε
- Παναθηναϊκός: Και τώρα Ολυμπιακός - Η ώρα και η έδρα του ντέρμπι