Στις 17/8 η πρώτη για τον Εξάστερο, στο Καρπενήσι το βασικό στάδιο!
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ενημέρωσε σχετικά με την καλοκαιρινή προετοιμασία, της οποίας το βασικό στάδιο θα λάβει χώρα στο Καρπενήσι από τις 20/8 μέχρι τις 2/9.
Στις 17/8 θα ξεκινήσει το… χτίσιμο του νέου Παναθηναϊκού, αφού το απόγευμα εκείνης της ημέρας θα συγκεντρωθούν στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά οι «πράσινοι».
[ads2]
Το βασικό στάδιο θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι, ενώ ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε και για τα φιλικά που θα δώσει.
Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αναφέρει:
Στις 17 Αυγούστου με τη διεξαγωγή ιατρικών και εργομετρικών εξετάσεων το πρωί και της πρώτης προπόνησης της ομάδας στο ΟΑΚΑ το απόγευμα (18.30) θα ξεκινήσει η προετοιμασία του Παναθηναϊκού εν όψει της καινούριας αγωνιστικής περιόδου (2016-17).
Οι «πράσινοι» θα παραμείνουν στην Αθήνα για προπονήσεις μέχρι τις 19 Αυγούστου, ενώ την επομένη (20/8) θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου μέχρι τις 2 Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.
Στις 16 και 17 Σεπτεμβρίου ο Παναθηναϊκός θα συμμετάσχει στο τουρνουά «Diamonds Are Forever», το οποίο διοργανώνει προς τιμήν του Δημήτρη Διαμαντίδη.
Ακολούθως, το «τριφύλλι» θα μεταβεί στη Μόσχα προκειμένου να δώσει το «παρών» στο Gomelsky Cup, το διήμερο 24 και 25 Σεπτεμβρίου.
Επίσης, οι «πράσινοι» θα δώσουν και κάποια ακόμη φιλικά προετοιμασίας, τα οποία θα ανακοινωθούν προσεχώς.
πηγή: sdna.gr
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Η απάντηση του Ναν στην EuroLeague για τη φάση-ΣΚΑΝΔΑΛΟ με τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός: Το τρικ του Αταμάν που άλλαξε το ματς στο τελευταίο πεντάλεπτο
- «Τον προσσέγγισε άνθρωπος του Παναθηναϊκού - Τι απαντά ο Αλμέιδα»
- Παναθηναϊκός: Δύο ομάδες για Μπενίτεθ... μετά τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Δύο χώρες τα φαβορί για την προετοιμασία - Πότε θα γίνει