Καλάθης: «Αφοσιωμένος στον Εξάστερο"
“Είχα την επιθυμία να επιστρέψω στο ΝΒΑ και να ξαναδουλέψω με τον προπονητή που είχα στο Μέμφις, τον Dave Joerger, ο οποίος πλέον κοουτσάρει τους Kings. Το ΝΒΑ αποτελεί το υψηλότερο επίπεδο μπάσκετ στον πλανήτη και παραμένει πάντα ένα μεγάλο όνειρο για μένα. Ηταν τιμητική η πρόταση των Kings και θέλω να τους ευχαριστήσω γι’ αυτήν”.
Ωστόσο ο Καλάθης, ξεκαθάρισε ότι δεν έχει άλλη επιλογή από το να σεβαστεί το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό:
[ads2]
“Πρέπει όμως την ίδια στιγμή να σεβαστώ το ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε να επιστρέψω για να παίξω την ερχόμενη σεζόν. Μετά από όλα αυτά, είμαι 100% αφοσιωμένος στο να ηγηθώ της προσπάθειας του Παναθηναϊκού για την επιστροφή του στην κορυφή της Ελλάδας και της Ευρώπης”.
Oι Kings του προσέφεραν πάνω απο 3.000.000 δολάρια για μονοετές συμβόλαιο και ταυτόχρονα του έδιναν σημαντικό αγωνιστικό ρόλο.
Δες ευκολότερα έγκυρες ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
Πρόσθεσε το Newspao.gr ως προτιμώμενη πηγή στο GoogleΠριν απο λίγο ο Καλάθης ευχαρίστησε γραπτώς τους Kings για το ενδιαφέρον και την πρόταση, ενημερώνοντάς τους παράληλλα πως στην παρούσα φάση η διοίκηση του Παναθηναϊκού δεν σκοπεύει να τον αποδεσμεύσει.
Με τον τρόπο αυτό έλαβε τέλος το σήριαλ πριν καλά καλά ξεκινήσει, με τον Παναθηναϊκό να κρατά σθεναρή στάση και να δείχνει εμπράκτως εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του Καλάθη.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Φαλ... σκιάχτρο στη ρακέτα - Ο επόμενος για το 5 - Τι μπορεί να δώσει ο Λάιλς»
- Παναθηναϊκός: Πώς έφτασε στο οριστικό deal για τον Μπαντιό
- Παναθηναϊκός, μπάτζετ: Τα χρήματα που έχει ξοδέψει ήδη για μεταγρφαφές
- Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρία για Πελίστρι - Η Ομοσπονδία ακύρωσε την πτήση τσάρτερ!
- «Προφορική δέσμευση Παναθηναϊκού-Μπόνγκα, τι περιμένει ο παίκτης»