Κλείδωσε το τουρνουά για Διαμαντίδη
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ο Παναθηναϊκός θέλει να αποχαιρετήσει τον θρυλικό αρχηγό του, με ένα μεγάλο τουρνουά, που θα πραγματοποιηθεί στο ΟΑΚΑ τον Σεπτέμβριο.
Για το διήμερο τουρνουά η ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχε προσκαλέσει τις 3 ομάδες με τους περισσότερους Ευρωπαϊκούς τίτλους, δηλαδή, Ρεάλ, Μακάμπι και ΤΣΣΚΑ.
[ads2]
Οι δύο τελευταίες απάντησαν αμέσως θετικά, με τους διοργανωτές να περιμένουν να ολοκληρωθούν οι ισπανικοί τελικοί για να έχουν την απάντηση της Ρεάλ. Τελικά η ομάδα της Μαδρίτης όμως δεν θα μπορέσει να βρεθεί στην μεγάλη γιορτή προς τιμή του 3D, με την Μπαρτσελόνα να παίρνει τη θέση της.
Οι ακριβείς ημερομηνίες για την διεξαγωγή του τουρνουά δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί, αν και το πιο πιθανό είναι να γίνει το τουρνουά το διήμερο 16-17/9.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- «Ραντεβού Παναθηναϊκού-Κομπότη για Τσάπρα»
- Γιαννακόπουλος: Το σχόλιο για τους διαιτητές του Game 5
- «Οριστικό deal Παναθηναϊκού-Καμαρά μέσα στο Σαββατοκύριακο - Οι όροι της συμφωνίας»
- «Η ομάδα φαβορί για Σορτς αν φύγει από τον Παναθηναϊκό»
- Παναθηναϊκός: Ο φορ που ψάχνει ο Νίστρουπ, προς διπλή αποχώρηση