Δεν έπαιξε ο Γιάνκοβιτς

Δεν έπαιξε ο Γιάνκοβιτς

Ο Ζακ Όγκουστ δεν ήταν ιδιαίτερα καλός στο τελευταίο παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς για το Summer League, με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής με τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς.

Ο ομογενής άσος ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Γιούτα Τζαζ, όμως δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.

[ads2]

Σε 12 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 2 πόντους και μοίρασε 2 ασίστ, με τους Μπράντον Ίνγκραμ (22 πόντοι) και Ίβιτσα Ζούμπατς (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 6 τάπες) να είναι οι πρωταγωνιστές της ομάδας του Λος Άντζελες.

Από την άλλη πλευρά, ο 26χρονος φόργουορντ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην ήττα των Πέλικανς από την επίλεκτη ομάδα του NBDL, γεγονός που δυσκολεύει την προοπτική εύρεσης ενός εγγυημένου συμβολαίου για τον «μαγικό κόσμο». Από την ομάδα της Νέας Ορλεάνης ξεχώρισε ο Μπάντι Χιλντ με 11 πόντους.

sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News