Δεν έπαιξε ο Γιάνκοβιτς
Ο Ζακ Όγκουστ δεν ήταν ιδιαίτερα καλός στο τελευταίο παιχνίδι των Λος Άντζελες Λέικερς για το Summer League, με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να μην παίρνει χρόνο συμμετοχής με τους Νιου Όρλεανς Πέλικανς.
Ο ομογενής άσος ξεκίνησε βασικός στην αναμέτρηση των Λέικερς με τους Γιούτα Τζαζ, όμως δεν έκανε αισθητή την παρουσία του.
[ads2]
Σε 12 λεπτά συμμετοχής πέτυχε 2 πόντους και μοίρασε 2 ασίστ, με τους Μπράντον Ίνγκραμ (22 πόντοι) και Ίβιτσα Ζούμπατς (16 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 6 τάπες) να είναι οι πρωταγωνιστές της ομάδας του Λος Άντζελες.
Από την άλλη πλευρά, ο 26χρονος φόργουορντ δεν πήρε χρόνο συμμετοχής στην ήττα των Πέλικανς από την επίλεκτη ομάδα του NBDL, γεγονός που δυσκολεύει την προοπτική εύρεσης ενός εγγυημένου συμβολαίου για τον «μαγικό κόσμο». Από την ομάδα της Νέας Ορλεάνης ξεχώρισε ο Μπάντι Χιλντ με 11 πόντους.
sdna.gr
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Καρπετόπουλος: «Ο Παναθηναϊκός κάνει κάτι πολύ έξυπνο» - Το σχόλιο μετά την Τούμπα (vid(
- Κατσαρός: Το ερώτημα-αίνιγμα για ρόστερ και Μπενίτεθ τη νέα σεζόν (vid)
- Λαμπαδαρίου: «Γείωσε» τον ΠΑΟΚ και την ανακοίνωση για τη διαιτησία (vid)
- Σπάθας: «Μπορούσε να μετρήσει το γκολ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ 0-1, τι αναφέρει ο κανονισμός» (vid)
- Κουτσιαύτης: Τα λάθη του διαιτητή στην Τούμπα, διαφωνία Κόλκα-Μανωλιουδάκη (vid)