Πρώτη για Χαραλαμπόπουλο
Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενσωματώθηκε σήμερα (10/07) στην αποστολή της Εθνικής Νέων στη Χαλκίδα και προπονήθηκε για πρώτη φορά μαζί με την ομάδα.
Στη Χαλκίδα μετέβει ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος για να ενισχύσει την Εθνική Νέων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας που θα γίνει εκεί, από 15 έως 24 Ιουλίου.
[ads2]
Ο 19χρονος φόργουορντ, μετά τον αποκλεισμό της Εθνικής Ανδρών από την Κροατία, στο Προολυμπιακό Τουρνουά στο Τορίνο, προσφέρει από σήμερα (10/07) τις υπηρεσίες του στον Ηλία Παπαθεοδώρου και πραγματοποίησε ήδη την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.
Οι Νέοι θα δώσουν μια σειρά από φιλικά παιχνίδια, ξεκινώντας από σήμερα (10/07 19:00 Ελλάδα-Πορτογαλία, 11/07 19:00 Ελλάδα-Μ. Βρετανία, 12/07 19:00 Ελλάδα U20-Ελλάδα U18), προκειμένου να προετοιμαστούν κατάλληλα για το Ευρωπαϊκό, όπου στόχος είναι η άνοδος στην Α’ Κατηγορία.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Ξέσπασμα για τις διαιτησίες από Λαμπαδαρίου - Η ανάλυση του ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Σπάθας: «Δεν δόθηκαν δύο κόκκινες υπέρ του Παναθηναϊκού και μία στη Λάρισα» (vid)
- Κουτσιαύτης: Η φάση που λίγοι παρατήρησαν - Υποψία κόκκινης στο ΑΕΛ - Παναθηναϊκός 2-2
- Απάντησε στις καταγγελίες του Ολυμπιακού ο Παναθηναϊκός!
- Ο Παναθηναϊκός εκπέμπει... SOS - Η βαθμολογία της Super League