Τα μάτια στο Λας Βέγκας!

Ο Πεδουλάκης στο Λας Βέγκας

Οι επιλογές του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρες για τη συμπλήρωση του ρόστερ, όμως για να δώσουν συνέχεια θα περιμένουν να τελειώσει το θέμα με τον Έλληνα σέντερ. Παράλληλα τις επόμενες ημέρες θα υπάρξει μια πιο ξεκάθαρη εικόνα στο ζήτημα του Οκάρο Ουάιτ, σε περίπτωση που δεν υπάρξει εξέλιξη στο θέμα του Βίκτορ Κλαβέρ.

Ο Αμερικανός φόργουορντ που σκέφτεται το ΝΒΑ, συνεχίζει την προσπάθεια του στο Summer League και μετά το Ορλάντο θα βρεθεί και στο Λας Βέγκας μέχρι τις 18 Ιουλίου, εκεί όπου θα συμμετάσχει με τους Μαϊάμι Χιτ, οπότε στη συνέχεια θα μάθουμε τελικά ποιος θα είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του.

[ads2]

Το σίγουρο είναι πως ταιριάζει στο σκεπτικό που έχει το τεχνικό επιτελείο του “τριφυλλιού” και δεν θα μπορούσε να λείπει από τους παίκτες που βρίσκονται στο στόχαστρο της ομάδας. Άλλωστε, στο Λας Βέγκας ως γνωστόν θα έχει εκπροσώπηση ο Παναθηναϊκός αφού θα βρεθεί ο συνεργάτης του Πεδουλάκη, Γιώργος Βόβορας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα του “τριφυλλιού” έχει συμπληρώσει τις τέσσερις θέσεις των ξένων και απομένουν οι δύο κοινοτικοί αλλά αν αξίζει θα γίνει η κίνηση με Αμερικανό, οπότε ο ένας θα παίζει μόνο στις αναμετρήσεις της Euroleague.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News