Ο Μποχωρίδης στο «πράσινο» summer camp! (pics)

Τα παιδιά που συμμετέχουν στο summer camp της ακαδημίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός είχαν την ευκαιρία να… ανακρίνουν τον Λευτέρη Μποχωρίδη, ο οποίος έπαιξε μπάσκετ μαζί τους.

Ένα άκρως μπασκετικό καλοκαίρι ξεκίνησε για όλους τους νεαρούς αθλητές που συμμετέχουν στο Summer Camp της Ακαδημίας της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός.

[ads2]

Τα παιδιά μέσα από ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα προπόνησης έχουν τη δυνατότητα να βελτιώσουν τις ικανότητές τους και φυσικά να διασκεδάσουν υπό την επίβλεψη του έμπειρου προπονητικού τιμ της Ακαδημίας μας.

Καλεσμένος την 3η μέρα του Camp ήταν ο παίκτης του Παναθηναϊκού, Λευτέρης Μποχωρίδης, ο οποίος έπαιξε και διασκέδασε με τους νεαρούς αθλητές. Τα παιδιά σαν μικροί δημοσιογράφοι του έθεσαν πολλά ερωτήματα στα οποία με χαρά απάντησε.

Μερικά από αυτά:

-Λευτέρη, ποιος είναι ο αγαπημένος σου συμπαίκτης;

«Από τον Παναθηναϊκό οι αγαπημένοι μου συμπαίκτες είναι ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος ενώ ο αγαπημένος μου πρώην συμπαίκτης είναι ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ».

-Πως ένιωσες όταν τραυματίστηκες και πως το ξεπέρασες;

«Ήταν η πιο δύσκολη στιγμή στην καριέρα μου. Πέρασα τέσσερις πολύ δύσκολους μήνες. Μέσα στην ατυχία μου, όμως, νιώθω και τυχερός γιατί είχα ανθρώπους δίπλα μου που με στήριζαν καθημερινά. Η ομάδα μου, οι φίλοι μου και η επιθυμία μου αν επιστρέψω στο παρκέ ήταν το μεγαλύτερο κίνητρο ώστε να επανέλθω».

Gallery item 1

-Ποια συμβουλή θα ήθελες να δώσεις στα παιδιά την οποία άκουσες και ακολούθησες όταν ήσουν κι εσύ σε κάποιο Camp ως παιδί;

«Η καλύτερη συμβουλή που έχω να δώσω είναι: Να αγαπάτε το μπάσκετ! Χρειάζεται σκληρή δουλειά και πολλές ώρες προπόνησης για να πετύχετε το στόχο σας, πρέπει να κάνετε θυσίες και φυσικά πρέπει να ακούτε τους προπονητές σας γιατί οι άνθρωποι αυτοί νοιάζονται πραγματικά για σας και θέλουν μόνο το καλό σας».

πηγή: sdna.gr

 

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News