Τρομερές ατάκες Τζέιμς για ΟΑΚΑ

Τρομερές ατάκες Τζέιμς για ΟΑΚΑ

Χαρούμενος που ανήκει σε «μια απ’ τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης» δήλωσε ο Μάικ Τζέιμς ως μέλος του Παναθηναϊκού. «Να επιστρέψω στο Final-4 και να ζήσω την φανταστική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ» είπε.

Ενθουσιασμένος που ανήκει στην «οικογένεια» του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε στις πρώτες του δηλώσεις ως πράσινος ο Μάικ Τζέιμς!

[ads2]

Ο νεοαποκτηθείς Αμερικανός γκαρντ μίλησε με εγκωμιαστικά σχόλια για την ιστορία του Εξάστερου, έθεσε ως στόχο την επιστροφή της ομάδας και του ίδιου (συμμετείχε φέτος με την Λαμποράλ) στο Final-4 και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο: Να ζήσει ξανά την φανταστική ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, αλλά αυτή τη φορά όχι σαν αντίπαλος!

Οι δηλώσεις Τζέιμς στο σάιτ της ΚΑΕ

«Νιώθω πραγματικά καλά γιατί έρχομαι σε μία από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης», τόνισε αρχικά και εξήγησε: «Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με μεγάλη ιστορία η οποία θα πρέπει να έχει συνέχεια. Θέλω να επιστρέψω στο Final 4 και ξέρω πως το ίδιο θέλει και ο Παναθηναϊκός».

Κλείνοντας τις δηλώσεις του αναφέρθηκε στον κόσμο του Παναθηναϊκού και έστειλε το δικό του μήνυμα: «Φέτος είχα την ευκαιρία να παίξω μέσα στο ΟΑΚΑ και να ζήσω αυτή την φανταστική ατμόσφαιρα! Περιμένω πώς και πώς να το ξαναζήσω, αυτή τη φορά από την… καλή! Θα είναι μία δύσκολη χρονιά, αλλά όλοι μαζί θα κάνουμε το παν για να πετύχουμε τους στόχους μας. Να είστε έτοιμοι»!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News