Σίνγκλετον: «Χαρούμενος και... πανέτοιμος»

Στον Εξάστερο ο Σίνγκλετον

Ο Κρις Σίνγκλετον λίγο μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό δηλώνει έτοιμος κι ευτυχισμένος για την νέα πρόκληση της καριέρας του…

Η περίπτωση του Αμερικανού φόργουορντ δεν ήταν εύκολη για το «τριφύλλι», όμως οι «πράσινοι» με υπομονή και επιμονή κατάφεραν να υπογράψουν έναν παίκτη από το… πάνω ράφι.

[ads2]

Όπως δήλωσε ο ίδιος στο sdna.gr : «Το μπάσκετ είναι η ζωή μου». 

Ο ίδιος έψαξε την τύχη του στο ΝΒΑ, ωστόσο στο τέλος η πρόταση του Εξάστερου είναι αυτή που τον κέρδισε…

«Πάντα πίστευα ότι μπορώ να παίξω στο ΝΒΑ. Οι άνθρωποι της λίγκας, εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις, πιστεύουν το αντίθετο», φέρεται να δήλωσε ο Σίνγκλετον.

Όλα αυτά, όμως, αποτελούν πλέον παρελθόν…

Οι πρώτες λέξεις του Σίνγκλετον μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας του με τον Παναθηναϊκό, μόλις προσπαθήσαμε να τον βρούμε; Τρία γράμματα: «Pao»!

Όταν του ζητήθηκε να κάνει κάποια δήλωση, σχετικά με το νέο κεφάλαιο που «ανοίγεται» στην καριέρα του, ανέφερε: «Είμαι έτοιμος να φορέσω την άσπρη και την πράσινη φανέλα» και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος που θα είμαι μέλος της οικογένειας του Παναθηναϊκού!»

Παράλληλα, επισήμανε για τους στόχους του με το «τριφύλλι» στο στήθος: «Ο στόχος μου είναι να κερδίζουμε κάθε φορά που μπαίνουμε στο παρκέ. Ο Παναθηναϊκός μου έδειξε πόσο με θέλει αυτό το διάστημα των πέντε – έξι εβδομάδων».

Ο Σίνγκλετον έρχεται έτοιμος και ευτυχισμένος για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Φυσικά, ο «πράσινος» μεταγραφικός σχεδιασμός συνεχίζεται και στο στρατόπεδο των Κυπελλούχων είναι αρκετά πιθανό να σκάσουν κι άλλα μπαμ συντόμως…

πηγή: Sdna.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News