Τα συγχαρητήρια του Καλάθη (pic)
Οι εξελίξεις στο ΝΒΑ, τις τελευταίες ώρες, ήταν ραγδαίες, καθώς πολλοί παίκτες είτε πήραν μεταγραφή, είτε ανανέωσαν με τις ομάδες τους, υπογράφοντας ηγεμονικά συμβόλαια.
Οι Μέμφις Γκρίζλις φρόντισαν να κάνουν λίγο… απ’ όλα, αποκτώντας τον Τσάντλερ Πάρσονς, ενώ κράτησαν στις τάξεις τους τον Μάικλ Κόνλεϊ, με τον οποίο υπέγραψαν συμβόλαιο 5ετούς διάρκειας, το οποίο θα αποφέρει στον απόφοιτο του Ohio State 153 εκατομμύρια δολάρια.
[ads2]
Ο Νικ Καλάθης παρακολουθεί, από την Αθήνα, τις εξελίξεις και φρόντισε να συγχαρεί τους δύο παίκτες, με τους οποίους «συνδέεται» με στενή φιλία, σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις. «Συγχαρητήρια στα αγόρια μου, Τσάντλερ Πάρσονς και Μάικλ Κόνλεϊ», ήταν το μήνυμα του γκαρντ του Παναθηναϊκού.
Congrats to my boys @ChandlerParsons and @mconley11 #paiddddddddd
— Nick Calathes (@Nick_Calathes15) July 2, 2016
superbasket
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ