Έγραψε ιστορία ο Παπαγιάννης: Στο νούμερο 13 του ντραφτ από τους Κινγκς!

Έγραψε ιστορία ο Παπαγιάννης: Στο νούμερο 13 του ντραφτ από τους Κινγκς!

Τα προγνωστικά τον έφερναν σίγουρα στον πρώτο γύρου των draft του NBA, αλλά ο Γιώργος Παπαγιάννης ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Ο 19χρονος σέντερ επελέγη στο Νο13 του Draft από τους Σακραμένο Κινγκς, πετυχαίνοντας κάτι πρωτοφανές για τα ελληνικά δεδομένα/

[ads2]

Ο σέντερ του Παναθηναϊκού επιλέχθηκε στο νούμερο 13 της διαδικασίας από τους Σακραμέντο Κινγκς (το pick άνηκε στους Σανς, αλλά είχε προηγηθεί ανταλλαγή) και έγραψε ιστορία, καθώς αποτελεί την υψηλότερη επιλογή για Έλληνα μπασκετμπολίστα, ξεπερνώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που είχε επιλεχθεί από τους Μιλγουόκι Μπακς στο νουμερο 15.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο εφόσον ο 18χρονος σέντερ αποφασίσει να κάνει το τεράστιο βήμα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού, θα είναι συμπαίκτης με τον Κώστα Κουφό, που αποτελεί τον back-up σέντερ, πίσω από τον All-Star, Ντεμάρκους Κάζινς.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News