ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Εξαντλήθηκαν οι φενέλες με το "13"

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! Εξαντλήθηκαν οι φενέλες με το "13"

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης αποσύρθηκε από την ενεργό δράση και ο κόσμος θέλει, αλλά δεν μπορεί να προμηθευτεί τη φανέλα του με το Νο13 λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων!

Η απόλυτη λατρεία του κόσμου του Παναθηναϊκού για τον Δημήτρη Διαμαντίδη είναι αδιαμφισβήτητη και φαίνεται σε κάθε ευκαιρία, ακόμα και με… εμπορικούς όρους, καθώς η μπουτίκ της ΚΑΕ δεν μπορεί να εξυπηρετήσει αυτό το διάστημα τις ανάγκες των φίλων της ομάδας που ζητούν τη φανέλα του!

[ads2]

Οποιος επιχειρήσει να προμηθευτεί την πράσινη φανέλα με το Νο13, είτε μέσω του καταστήματος της ομάδας, είτε μέσω της ιστοσελίδας του «Paoshop», συναντά την ένδειξη «sold out» και «αδυναμία εξυπηρέτησης, λόγω εξάντλησης των αποθεμάτων»!

Η… φρενίτιδα των τελευταίων μηνών και η ζήτηση για τη φανέλα του αρχηγού ξεπέρασε κατά πολύ την προσφορά κι έτσι αυτή την περίοδο όποιος αναζητήσει το Νο13 απλά… δεν μπορεί!

Πάντως, ήδη έχει γίνει παραγγελία για νέα παρτίδα με φανέλες ώστε θα καλυφθεί η κατακόρυφα αυξημένη ζήτηση…

Εως τότε, διαθέσιμο είναι το συλλεκτικό μαύρο φανελάκι «Δημήτρης Διαμαντίδης» με το Νο13, το οποίο φορούσαν και οι Εφηβοι της ομάδας, όταν κατέκτησαν πρόσφατα το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Καστοριά…

sdma.gr

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News