Πως θα δείτε το ντοκιμαντέρ για τον Διαμαντίδη

Πως θα δείτε το ντοκιμαντέρ για τον Διαμαντίδη

Διαβάστε με ποιον τρόπο θα παρακολουθήσει ο κόσμος το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του Δημήτρη Διαμαντίδη!

Διακόσιοι τυχεροί είχαν χθες το βράδυ την ευκαιρία να παρακολουθήσουν στην αίθουσα του κινηματογράφου ODEON στο Μαρούσι το εξαιρετικό ντοκιμαντέρ που ετοίμασαν η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η STOIXIMAN με τη δημοσιογραφική επιμέλεια του Δημήτρη Κοντού.

[ads2]

Ωστόσο, τέτοιες καταπληκτικές δουλειές, δεν μπορεί να είναι για τόσους λίγους. Τα εκατομμύρια των Παναθηναϊκών αλλά και όλων των Ελλήνων ανυπομονούν να το παρακολουθήσουν με κάποιο τρόπο.

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτό θα γίνει σχετικά άμεσα και μάλιστα τηλεοπτικώς, ώστε άπαντες να έχουν τη δυνατότητα να το απολαύσουν. Όπως αναφέρουν, λοιπόν, πηγές μας οι υπεύθυνοι βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με δύο τηλεοπτικούς σταθμούς που επιθυμούν να προβάλουν το ντοκιμαντέρ για τη ζωή και την καριέρα του εμβληματικού αρχηγού του «τριφυλλιού».

Λεπτομέρειες θα γίνουν γνωστές εντός των ημερών.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News