Γουστάρει Άρτζι ο Καλάθης...
Η φιλοσοφία του Περιστεριώτη δεν απέχει από το «δόγμα Ομπράντοβιτς» που το 2011 «ξεπέταξε» τον αθλητή.
Για το Νικ Καλάθη που ξέρει καλά πρόσωπα και καταστάσεις στο ΟΑΚΑ έχοντας ζωντανές μνήμες απ’ το «δόγμα Ομπράντοβιτς», η παραμονή Πεδουλάκη ίσως αποβεί καθοριστική όσον αφορά την βελτίωση της εικόνας και των στατιστικών του.
[ads2]
Έτσι κι αλλιώς οι διαφορές στο στιλ παιχνιδιού των δύο προπονητών δεν είναι χαοτικές, η φιλοσοφία του pnr και της σκληρής άμυνας χαρακτηρίζει και τους δύο. Μετά τα παθήματα με Ιβάνοβιτς, Τζόρτζεβιτς ο ΠΑΟ αφήνει πίσω το κεφάλαιο «Σερβία», με την ΚΑΕ να βαδίζει πια σε… αμερικάνικα μονοπάτια (Ντρέιπερ, Σίνγκλετον, Ντιλέινι οι στόχοι).
Προφανώς ο ,αναθρεμμένος στο μπάσκετ των ΗΠΑ, Νικ, μπορεί να κουμαντάρει καλύτερα παιδιά που προέρχονται από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού μιας και φέτος όσες φορές του ζητήθηκε να παίξει pnr αναγκαζόταν να πατά φρένο ώστε να προλαβαίνουν να τον ακολουθήσουν Ραντούλιτσα/Κούζμιτς. Ο Καλάθης είναι τεφαρίκι για οποιονδήποτε σύλλογο αφού έχει ικανότητα στην αλλαγή ρυθμού, παραμένει αυθεντία σε καταστάσεις ανοιχτού γηπέδου αλλά και στο πέντε εναντίον πέντε μόνο κακό δεν τον αποκαλείς.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Αταμάν: «Στο δικαστήριο ο Ολυμπιακός είχε τρεις δικηγόρους να μου επιτίθεται, να με ρωτούν γιατί είπα το ένα και το άλλο»
- Διπλό μεταγραφικό «έγκλημα» που πληρώνει ο Παναθηναϊκός!
- Σεϊταρίδης: «Να γίνει ένα ηλεκτροσόκ για να ξυπνήσουν τα αποδυτήρια» (vid)
- Βαϊμάκης: «Ποδοσφαιρικό έγκλημα σε αυτή τη φάση από τον Παναθηναϊκό» (vid)
- «Ο διάσημος προπονητής Ράφα Μπενίτεθ απέρριψε τον Ντραγκόφσκι»