Οδηγεί στην Κύπρο τον Παππά
Ο Νίκος Παππάς -όπως αναμενόταν- δεν πήρε πρόσκληση από τον αστείο Κατσικάρη για την εθνική ομάδα και έτσι ο γκαρντ οδηγείται στην… έξοδο για Κύπρο.
Με τον Ιβάνοβιτς τον «έφαγαν» οι τραυματισμοί, δεν μπόρεσε να βρει ρυθμό. Επί Πεδουλάκη, τη σεζόν 2013-2014, οι δύο άντρες δεν μιλιόντουσαν μα κι όταν τη θέση του Περιστεριώτη πήραν Αλβέρτης-Πρίφτης πάλι ο εκρηκτικός γκαρντ δεν πήρε ευκαιρίες.
[ads2]
Ο Τζόρτζεβιτς τον είχε βάλει στο «ψυγείο» και προς τιμήν του ο Πεδουλάκης τον ενεργοποίησε στο τέλος της σεζόν ξεχνώντας τις μεταξύ τους διαφορές, παίρνοντας από τον ταλαντούχο γκαρντ σπουδαία παιχνίδια.
Λαμβάνοντας υπόψη την κόντρα του παίκτη με τον Κατσικάρη δεν είναι τυχαία τα δημοσιεύματα που θέλουν το Νικόλα να σκέφτεται την εθνική Κύπρου σε αυτή την περίπτωση οι «κουμπάροι» θα χαρούν τον κορυφαίο παίκτη που έπαιξε μπάσκετ στη χώρα τους!
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα 820 χιλιάρικα είναι ολόφρεσκα - Αυτό θα βοηθήσει να βρούμε από πού είναι»
- Βαθμολογία Conference League: Η θέση του Παναθηναϊκού μετά τη 2η αγωνιστική
- Ραπτόπουλος: «Ο Τεττέη θα γ@@@ πάλι, αν βρει τα πατήματά του» (vid)
- Κουτσιαύτης: «Η γραμμή έχει μπει λάθος στο γκολ του Τεττέη» (pic)
- Ομπράντοβιτς: «Με κάλεσαν από το εξωτερικό» - Τι απάντησε για το σκάνδαλο στο μπάσκετ