Μπαίνει ο Παππάς, θέλει και Φελντέιν
Με την άνοδο και του Νικ Καλάθη στις τελευταίες αναμετρήσεις, ο Παναθηναϊκός πέρα από τους συνήθεις υπόπτους, αναζητά και τα υπόλοιπα στηρίγματα του στην τελική ευθεία για τις μεγάλες μάχες.
Σε αυτό το πλαίσιο ο Πεδουλάκης έβαλε στο ροτέισον τον Παππά, περιμένοντας να βάλει το δικό του λιθαράκι. Στον πρώτο ημιτελικό είχε θετική απόδοση αλλά κι εκείνος θέλει να βρει ρυθμό.
[ads2]
Το σημαντικό είναι πως ξέρει τη φιλοσοφία του Πεδουλάκη και όσα ζητάει μέσα στο ματς. Πλέον οι «πράσινοι» περιμένουν και τη σταθερότητα του Τζέιμς Φελντέιν.
Ο Δομηνικανός γκαρντ από την έλευση του Ουίλιαμς κι έπειτα, παρουσιάζει σκαμπανεβάσματα καθώς αναζητά τον χώρο και τον χρόνο του. Η απόδοσή του ήταν και το αρνητικό του δεύτερου ημιτελικού, όμως πλέον πρέπει να μπει για τα καλά στο κλίμα ενόψει των τελικών.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Τρία «όχι» - Τι απέρριψε ο Γιαννακόπουλος ως λύση μετά το ΣΕΦ: «Καθαρή διαστροφή και ανάγκη για αυταρχισμό»
- «Το ποσό συμφωνίας Παναθηναϊκού-Γένσεν και το όριο της Μπρέντφορντ»
- Παναθηναϊκός: Η τελική προσπάθεια για Βλαχοδήμο και το κρίσιμο 7ήμερο
- Παναθηναϊκός: Δύο αποχωρήσεις που ανοίγουν το δρόμο για μεταγραφή
- «Παναθηναϊκός για Μπενεντέτι»: Νέο μεταγραφικό σενάριο