«Θρύλος ο Διαμαντιδής»

«Θρύλος ο Διαμαντιδής»

Ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα δεν έκρυψε την απογοήτευσή του για τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού από το Final Four της Euroleague, ενώ έπλεξε και το εγκώμιο του Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Ξέραμε πως μπορούμε να τους αντιμετωπίσουμε. Το δείξαμε στο δεύτερο παιχνίδι στη Βιτόρια. Στο πρώτο ματς δεν ήμασταν καλοί, αλλά στο δεύτερο ηττηθήκαμε στις λεπτομέρειες. Ο κόσμος μάς έδωσε ενέργεια και ώθηση, αλλά αυτό το γεγονός δεν ήταν αρκετό. Απόψε η Λαμποράλ έκανε το παιχνίδι της.

[ads2]

Κάναμε ό,τι μπορούσαμε, αλλά έβαλαν μερικά τρελά σουτ και αυτό μας κόστισε. Λυπούμαστε πάρα πολύ. Δεν υπάρχει δικαιολογία. Ευχαριστώ τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο», είπε αρχικά ο Σέρβος σέντερ στην κάμερα της ΕΡΤ, ενώ στη συνέχεια του ζητήθηκε να σχολιάσει την αποθέωση που γνώρισε για ακόμη μία φορά ο Δημήτρης Διαμαντίδης:

«Οι φίλαθλοι ήταν εκπληκτικοί. Ηταν πολύ συγκινητικό, θα ήταν καλύτερο αν νικούσαμε το ματς και την σειρά και πηγαίναμε στο φάιναλ φορ. Ηταν πολύ ωραίο που είδαμε 20.000 φιλάθλους να φωνάζουν το όνομά του. Αξίζει κάθε αποθέωση και είναι ένας πραγματικός θρύλος».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News