«Θα πρέπει να παίξουμε διαφορετικά»

«Θα πρέπει να παίξουμε διαφορετικά»

Για κακή νύχτα, με πολλά λάθη, που απαιτούν αναθεώρηση πολλών πραγμάτων στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού έκανε λόγο ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μετά την ήττα από τη Λαμποράλ Κούτσα.

Τα πολλά λάθη και η κακή προσέγγιση του ματς στοίχισαν στον Παναθηναϊκό τη «βαριά» ήττα του από τη Λαμποράλ Κούτσα, σύμφωνα με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

[ads2]

Οι «πράσινοι» γνώρισαν τη συντριβή από τους Βάσκους στη «Φερνάντο Μπουέσα Αρίνα», στην πρεμιέρα τους στα φετινά πλέι οφ της Ευρωλίγκας, με τον Σέρβο σέντερ να εξηγεί μετά το ματς πως θα πρέπει να παίξουν διαφορετικά στη συνέχεια της προημιτελικής σειράς εφόσον θέλουν να φθάσουν στη νίκη απέναντι στη Λαμποράλ Κούτσα.

Αναλυτικά όλα όσα είπε: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι και μια δύσκολη νύχτα για εμάς. Παίξαμε απέναντι σε μια σκληρή ομάδα, όπως το περιμέναμε, αλλά κάναμε πολλά λάθη. Βρισκόμαστε στα πλέι οφ και πρέπει να προετοιμαστούμε για τον επόμενο αγώνα. Εάν θέλουμε να νικήσουμε θα πρέπει να παίξουμε διαφορετικά».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News