MVP ο Γουίλιαμς
Οι Έλιοτ Γουίλιαμς και Οκάρο Ουάιτ πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και μοιράστηκαν το βραβείο του πολυτιμότερου της 25ης αγωνιστικής στην Basket League.
Έλιοτ Γουίλιαμς και Οκάρο Γουάιτ αναδείχθηκαν MVP της προτελευταίας αγωνιστικής στην Α1, συγκεντρώνοντας 29 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης.
[ads2]
Στη δύσκολη νίκη επί της ΑΕΚ, ο φόργουορντ του Παναθηναϊκού έμεινε στο παρκέ για 33:19’, πετυχαίνοντας 24 πόντους (6/8 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 9/13 βολές), μαζεύοντας 2 ριμπάουντ, κερδίζοντας δέκα φάουλ και κάνοντας τρία κλεψίματα.
Από την άλλη, ο πάουερ φόργουορντ του Άρη αγωνίστηκε για 28:39’ στο88-83 απέναντι στο Ρέθυμνο, κάνοντας double double με 15 πόντους (3/4 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 6/9 βολές), 13 ριμπάουντ (τα 3 επιθετικά) κι έχοντας 3 ασίστ, 2 μπλοκ,1 κλέψιμο και έξι κερδισμένα φάουλ.
Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Παναθηναϊκός: Τι γράφουν στην Κροατία για τον Μπρόζοβιτς και το μέλλον του
- Παναθηναϊκός: Το συμβόλαιο και οι απολαβές του Φαν Ντρόγκελεν
- «Η στάση του Παναθηναϊκού για Καμπάτσο - Η επιθυμία του παίκτη»
- Παναθηναϊκός: «Φρένο» στις μεταγραφές μετά τον Φαν Ντρόγκελεν
- Παναθηναϊκός: Με έκπληξη... Φαν Ντρόγκελεν η εκτίμηση της ενδεκάδα με Πάκσι