"Έχουμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας"

"Έχουμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας"

Στον καλό ρυθμό που έχει βρει ο Παναθηναϊκός τελευταία στάθηκε ο Νικ Καλάθης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Τσεντεβίτα.

Την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη που πρέπει να υπάρχει και για τη συνέχεια της διοργάνωσης διαθέτει ο Παναθηναϊκός όπως δήλωσε στην κάμερα της NOVA ο Νικ Καλάθης.

[ads2]

Ο πλέι μέικερ του «τριφυλλιού» επεσήμανε παράλληλα ότι η πρόκριση στους «8» ήταν απλά ένας στόχος και υπάρχει και συνέχεια.

«Βγήκαμε να κάνουμε τη δουλειά μας και να κλείσουμε τη θέση στους “8”. Αυτός ήταν μόνο ένας στόχος και συνεχίζουμε. Ξεκινήσαμε να παίζουμε καλά τη σωστή στιγμή. Όταν παίζεις άσχημα στο τέλος, δεν μετρά το πόσο καλά έπαιξες στην αρχή. Πρέπει να υπάρχει το timing. Έχουμε αυτοπεποίθηση και εμπιστοσύνη στην ομάδα μας», δήλωσε ο διεθνής γκαρντ.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News