Φελντέιν: «Να στείλουμε τον Διαμαντίδη... σπίτι του με Triple Crown»

Φελντέιν: «Να στείλουμε τον Διαμαντίδη... σπίτι του με Triple Crown»

Στόχος των παικτών του Παναθηναϊκού είναι να αποχαιρετήσουν τον Δημήτρη Διαμαντίδη με την κατάκτηση της Euroleague και του πρωταθλήματος, όπως δήλωσε ο Τζέιμς Φελντέιν.

«Ήρθα εδώ για πρωταθλήματα, για τρόπαια. Ήρθα για να κατακτήσουμε τίτλους και το Κύπελλο Ελλάδας είναι το πρώτο που παίρνουμε. Όταν ήρθα το καλοκαίρι στον Παναθηναϊκό ήξερα τι θα πρέπει να διεκδικήσουμε. Δεν μου έκανε εντύπωση ότι πήραμε κάτι τόσο γρήγορα. Δεν είμαστε όμως ικανοποιημένοι, τώρα θέλουμε άλλες δύο κούπες», είπε αρχικλα στην ιστοσελίδα sdna.gr και πρόσθεσε:

[ads2]

«Θα το κρατήσω αυτό το μετάλιο, σίγουρα! Είναι η πρώτη χρονιά μου με τον Παναθηναϊκό, το ξεκίνημα είναι πάρα πολύ καλό. Είναι πολύ ωραίο ότι θα γυρίσω σπίτι με ένα μετάλλιο». 

«Ανανέωσες με τον Παναθηναϊκό μέχρι το 2018. Στόχος σου είναι όταν τελειώσει το συμβόλαιό σου να έχεις τουλάχιστον μία Euroleague;», τον ρωτήσαμε για να ξεκαθαρίσει πως οι στόχοι για το Triple Crown έχουν τεθεί για φέτος.

«Ο στόχος μας είναι να στείλουμε τον Διαμαντίδη… σπίτι του με την Euroleague και το πρωτάθλημα φέτος! Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Παναθηναϊκό και χαίρομαι διπλά που θα συνεχίσω σε αυτή την ομάδα για πολλά χρόνια», υποστήριξε ο Φελντέιν

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News