Χωρίς Γουίλιαμς στον τελικό

Χωρίς Γουίλιαμς στον τελικό

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και δεν θα ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στον τελικό Κυπέλλου (17:30, Novasports2) με τον Φάρο Κερατσινίου.

Ο Έλιοτ Γουίλιαμς ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και μάλιστα χθες βράδυ μεταφέρθηκε στο «ΥΓΕΙΑ», όπου και παραμένει ακόμη ακολουθώντας ειδική αγωγή, προκειμένου να αναρρώσει μέχρι τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. 

[ads2]

Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ απουσίαζε από το πρωινό χαλάρωμα στο ΟΑΚΑ, σε αντίθεση με τον Τζέιμς Γκιστ, που χθες έλειπε λόγω ενός προσωπικού προβλήματος, αλλά πλέον είναι κανονικά στη διάθεση του Σάσα Τζόρτζεβιτς.

«Ο Τζέιμς Γκιστ έδωσε το “παρών” στην πρωινή προπόνηση του Παναθηναϊκού και αναμένεται να βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας για τον σημερινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος κόντρα στο Φάρο Κερατσινίου. Αντίθετα, ο Έλιοτ Γουίλιαμς, υπέστη γαστρεντερίτιδα και εισήχθη χθες το βράδυ στο ΥΓΕΙΑ όπου και παραμένει με αποτέλεσμα να μην υπολογίζεται από τον Σάσα Τζόρτζεβιτς για το σημερινό παιχνίδι», αναφέρει η ενημέρωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News