Εκτός ο Πάβλοβιτς, μέσα ο Χάντερ

Εκτός ο Πάβλοβιτς, μέσα ο Χάντερ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του αγώνα με την Φενερμπαχτσέ την Πέμπτη (25/2, 21:15) στο ΟΑΚΑ, με τον Σάσα Πάβλοβιτς και τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο να μένουν εκτός. Ντεμπούτο για Βινς Χάντερ…

Απών από την αυριανή κρίσιμη αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Φενέρμπαχτσε θα είναι ο Σάσα Πάβλοβιτς. Ο φόργουορντ του «τριφυλλιού» παραμένει κλινήρης με λοίμωξη του αναπνευστικού και την Πέμπτη το πρωί θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

[ads2]

Εκτός μάχης είναι επίσης ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος (λόγω των γνωστών ενοχλήσεων στους κοιλιακούς), αλλά και ο Νίκος Παππάς που γυμνάζεται μόνος του.

Ντεμπούτο στην Ευρωλίγκα με τους «πράσινους» θα κάνουν τα τρία νέα αποκτήματα της ομάδας, Μαρκίζ Χέινς, Έλιοτ Γουίλιαμς και Βινς Χάντερ, με τον τελευταίο να φορά για πρώτη φορά τη φανέλα της ομάδας σε επίσημο ματς, έχοντας δύο προπονήσεις στα πόδια του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News