Οι ατάκες του Πάβλοβιτς για τα σενάρια αποχώρησής του!

Οι ατάκες του Πάβλοβιτς για τα σενάρια αποχώρησής του!

Ο Σάσα Πάβλοβιτς μίλησε για την σταθερή βελτίωση που παρουσιάζει τελευταία ο Παναθηναϊκός, ενώ σχολίασε και τις φήμες σχετικά με το μέλλον του στους πράσινους.

«Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, είναι προφανές, ότι βελτιωνόμαστε συνεχώς. Σε καθένα από τα τελευταία παιχνίδια, που παίζουμε ομαδικό μπάσκετ, αποδεικνύουμε ότι έχουμε τις δυνατότητες να φτάσουμε ψηλά! Δουλεύουμε πολύ σκληρά σαν σύνολο στην άμυνα και στην επίθεση και αυτός είναι ο κύριος λόγος αυτού του νικηφόρου σερί…

[ads2]

Αυτή η νίκη προσθέτει απλά λίγη περισσότερη αυτοπεποίθηση, γιατί κατά βάθος ξέρουμε πόσο καλοί είμαστε και το τελευταία το δείχνουμε πιο συχνά! Ξέρουμε καλά ότι έχουμε ποιότητα και ταλέντο, ότι δεν μας άξιζε η εικόνα που παρουσιάσαμε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και έχουμε στρωθεί στη δουλειά, για να μην ξαναδώσουμε ποτέ τέτοιο δικαίωμα!», μας είπε αρχικά ο Πάβλοβιτς στην ιστοσελίδα gazzetta.gr, ενώ στις φήμες για την απομάκρυνσή του απάντησε:

«Πραγματικά δεν με απασχολούν τέτοιου είδους συζητήσεις ή φήμες, όπως θέλετε πέστε τις… Άλλωστε αυτά είναι πράγματα που δεν μπορώ να ελέγξω και η δουλειά μου είναι να είμαι στο γήπεδο και μαζί με τα υπόλοιπα παιδιά, να δίνω καθημερινά τον καλύτερό μου εαυτό για τον Παναθηναϊκό. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει! Προσωπικά δεν με επηρεάζουν καθόλου τέτοιες καταστάσεις.», τονίζοντας ότι δεν ενοχλήθηκε καθόλου από την απόκτηση ενός παίκτη (Έλιοτ Γουίλιαμς), που αγωνίζεται στην θέση του. «Και βέβαια, όχι! Κάθε προσθήκη που γίνεται, αποσκοπεί στην βελτίωση της ομάδας και από τη στιγμή που η ομάδα αποφάσισε την απόκτησή του, σημαίνει ότι θα μας βοηθήσει να γίνουμε καλύτεροι! Οπότε για ποιο λόγο να είμαι δυσαρεστημένος;».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News