"Τρελαμένος" με το ΟΑΚΑ ο Χέινς!

"Τρελαμένος" με το ΟΑΚΑ ο Χέινς!

Ο Μαρκίζ Χέινς στάθηκε στην πολύ όμορφη ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση με την Αναντολού Εφές και δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για την πορεία της ομάδας του.

Για πρώτη φορά έζησε από κοντά το τι θα πει ΟΑΚΑ ο Μαρκίζ Χέινς κι αν μη τι άλλο παραδέχθηκε πως του άρεσε όλη αυτή η καυτή ατμόσφαιρα. Ο Αμερικανός γκαρντ τόνισε πως ήδη μαθαίνει το παιχνίδι των συμπαικτών του για να «μπει» και να τους… ελαφρώσει, ενώ έδειξε ιδιαίτερα αισιόδοξος όχι μόνο για πρόκριση του Παναθηναϊκού στα πλέι οφ, αλλά και στο Final-4!

[ads2]

«Έζησα με έναν μοναδικό τρόπο το παιχνίδι, καθώς ο κόσμος έδινε ενέργεια στην ομάδα. Είμαι χαρούμενος που το παρακολούθησα από κοντά και ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη. Στόχος μου είναι να προσαρμοστώ, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να βοηθήσω την ομάδα. Ο Καλάθης έπαιξε πολλά λεπτά και θέλω να βοηθήσω φύγει το βάρος από την πλάτη ορισμένων παικτών. Αρχίζω και μαθαίνω το παιχνίδι του Καλάθη, καθώς προπονούμαστε καθημερινά μαζί», είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Κάθε ομάδα είναι αναγκασμένη να κάνει μία κοιλιά. Δεν μπορεί να παίζει πάντα καλά. Το τελευταίο διάστημα παίζουμε πολύ καλά. Δεν μπορείς να σκέφτεσαι πολύ μακριά σε αυτό επίπεδο. Έχουμε την δυνατότητα, όμως, να προκριθούμε στα προημιτελικά και στο Final-4».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News